Melyik ismerkedési típust szeretik jobban a lányok?
Aki láthatóan nagyon odavan értük, és néha hülyeségeket is fecseg, mert nagyon be akar vágódni, elsiet dolgokat, vagy a lassabb, megfontoltabb típust. Aki nem mutatja ki egyből, hogy nagyon tetszik neki a lány.
Mert én a második típus vagyok. Pl. ma is találkoztunk, de csak köszöntem neki, mert nem éreztem jónak az alkalmat. Holnap biztos jó lesz, holnap fogok vele beszélni. Legszívesebben azonnal elhívnám randira (nem ismerjük egymást, egyszer beszéltünk eddig), de mégis úgy döntöttem, először inkább beszélgessünk. Ezzel kockáztatom a kapcsolatot? Semmiképp sem fogok barát zónába kerülni, mert mindenképp elhívom, csak úgy gondoltam előszö derüljön ki tudunk e beszélgetni, és egy kellemes beszélgetés után, ahol nem rajongok érte, csak elengedek pár bókot, nagyobb az esély, hogy igent mond, mintha csak úgy hirtelen, semmi előzmény nélkül elhívom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!