Az érettebb hölgyek miért nem szeretik a fiatal férfiakat?
Figyelt kérdés
24 éves vagyok,jól nézek ki,hülye se vagyok,mégis a legtöbb 35-45 éves nő lekoptat,mert fiatal vagyok.Eddig egyedül egy 35 évessel jött össze valami.Hol a hiba a képletben?Amúgy olyanoknál próbálkoztam,akik csak szexet akarnak.2014. márc. 20. 18:05
3/10 anonim válasza:
Hogyne szeretnék...Csak férjük van általában..Nem akarnak egy kalandba belemenni,mikor ott a biztos otthonuk!Felelősségteljes nők.Kinőttek a kalandokból(23/f)
4/10 anonim válasza:
Talán nem veszed észre magad. Nem tudom, csak tippelek. Lehet, hogy ettől pedofilnak érzik magukat, vagy még sem vagy olyan jófej kölök, mint amilyennek mondod/képzeled magad. Benne lehet a pakliban az is, hogy ők is a korosztályról itélkeznek.
5/10 A kérdező kommentje:
A korombeliek kapcsolatot akarnak és amúgyis egy érettebb nő tudja,hogy mitől döglik a légy.
2014. márc. 20. 18:11
6/10 anonim válasza:
Én is nagyon vágyom egy 30 év fölötti hölgyre...De még nem volt szerencsém.Mondom általában férjnél vannak. Egy elvállt kiéhezett tüzes kéne nekem! :)
7/10 anonim válasza:
szóval neked nem kapcsolat kell? akkor mi?
amúgy a 30as korosztály már túl van az ismerkedős szakaszon, nem mennek bele olyanba, amiről tudják, h úgyse működne
8/10 anonim válasza:
".Hol a hiba a képletben?"
A felfogásod a hibás, de úgyse fogod beismerni.
9/10 A kérdező kommentje:
30 év feletti házas nővel volt már viszonyom,szóval mégis csak akad olyan,aki belemegy.Nekem többnyire szex kell,nem komoly kapcsolat.A korombeli lányok amúgyis unalmasak.
2014. márc. 20. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!