Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy még a kövérebb nők is jobban kellenek valakinek, mint én?

Figyelt kérdés
Én hiába vagyok sovány, ápolt, még se kellek a kutyának sem. Azt látom hogy a kövér nőknek még átlagos pasi is jobban jut.
2016. aug. 10. 17:59
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
86%

Ha adod az elérhetetlen búvalb..szott hercegnőt, akiről süt a depresszió, úgy persze, hogy egy pasi se fog hozzád menni közeledés céljából.

A soványság és ápoltság nem minden kislány, még mindig nem érted?

Egyébként a hibát magadban keresd, ne másban!

2016. aug. 10. 18:02
 2/22 anonim ***** válasza:
83%
Attól, mert valaki kövér, még lehet önbizalommal teli, és lehet jó kisugárzása. Lássuk be, ez nagyon sokat tesz.
2016. aug. 10. 18:02
 3/22 A kérdező kommentje:
Hát persze hogy kevés az önbizalmam, amikor nem kellek senkinek sem, pedig az elején még pozitívan álltam ezekhez a dolgokhoz.
2016. aug. 10. 18:04
 4/22 anonim ***** válasza:

Attól, hogy sovány és ápolt vagy, még lehetsz csúnya, ebben az esetben pedig természetesen kevesebb férfi fog megszólítani.

Ha viszonylag sokan szólítanak meg, de utána már nem hívnak randira vagy a randin nem működnek megfelelően a dolgok, akik biztosan a viselkedéseddel van probléma, amelynek hatására a férfiak elvesztik az érdeklődésüket irántad. Sokkal többet kellene írnod arról, hogy milyen vagy. Enélkül nem tudjuk megmondani, hogy valószínűleg miért nincs párkapcsolatod. Abban viszont biztos lehetsz, hogy ennek semmi köze a testalkatodhoz.

2016. aug. 10. 18:05
 5/22 anonim ***** válasza:
Te mit adnál és mit várnál el egy párkapcsolatban?
2016. aug. 10. 18:07
 6/22 A kérdező kommentje:
Sok pasit érdeklek, de nem eléggé. Valakinek a távolság probléma, valaki nem szeretne sokat költeni a barátnőjére, valaki már egyből szexet akar stb. Szinte csak ilyenekkel találkozom. Amúgy nem vagyok bunkó, nem szokásom a csúnya beszéd, művelt, intelligens, kedves vagyok. Bár kissé visszahúzódó.
2016. aug. 10. 18:08
 7/22 A kérdező kommentje:
De amúgy meg nem mindenki tökéletes. Másokban nincs hiba?
2016. aug. 10. 18:09
 8/22 anonim ***** válasza:

Írjál valamit magadról.

Mert ok, vékony vagy és ápolt. De ha csak ez vagy te, akkor az baromi unalmas.

Az önbizalmat magadnak kell építeni.

Írtam már a vloggeres kérdésedre hogy fejleszd magad.

2016. aug. 10. 18:18
 9/22 anonim ***** válasza:
Ha sok pasit érdekelsz, de nem eléggé és a túlnyomó többségüknek csak szexre kellenél, az egyértelmű jele annak, hogy a viselkedésed miatt nem vesznek komolyan. Így látatlanban persze elhiszem, hogy művelt és intelligens vagy, de a jelek mégiscsak azt mutatják, hogy valami probléma van a viselkedéseddel. Hogy mi a pontos probléma, azt neten keresztül nem lehet megmondani, de elég biztos vagyok benne, hogy van probléma, mert a környezetemben azt tapasztalom, hogy a pozitív személyiségű lányoknak csak akkor nincs párkapcsolatuk, ha nem akarnak.
2016. aug. 10. 18:24
 10/22 anonim ***** válasza:

sok sovany es apolt csaj van akinek van parja, nem hiszem az az a gond veled.

biztos van valami "hiabad" amirol vagy nem is tudsz, vagy nem akarod itt elmandani

2016. aug. 10. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!