Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy még a kövérebb nők is jobban kellenek valakinek, mint én?
Figyelt kérdés
Én hiába vagyok sovány, ápolt, még se kellek a kutyának sem. Azt látom hogy a kövér nőknek még átlagos pasi is jobban jut.2016. aug. 10. 17:59
11/22 anonim válasza:
Mit értesz azon, hogy "nem szeretne sokat költeni a barátnőjére"?
12/22 anonim válasza:
Mert az említett kövér nők nem keresik mindenkiben a hibát, és nem a herceget várják fehér lovon.
13/22 anonim válasza:
Ezért van külföldi párom, érdekes neki jó vagyok, a magyar pasik meg csak fintorognak rám.
14/22 anonim válasza:
Ahogy a 11-es is írta, ugyan mit jelent az, hogy "valaki nem szeretne sokat költeni a barátnőjére". Ezek szerint te azt várod el, hogy sokat költsenek rád??? No látod, kezd kibújni a szög a zsákból... :)
15/22 anonim válasza:
Nőként mondom, hogy van valami defekted...
Valami olyasmi lehet ami már az elején elriasztja a férfiakat annyira, hogy nem is akarnak Veled komolyabban tervezni...
Nem bántani akarlak, remélem nem sértődsz meg.
16/22 A kérdező kommentje:
De mint eddig is írtam, talán mások hibátlanok? Van olyan ismerősöm aki kényes, beképzelt, hisztis, elviselhetetlen, még is kell valakinek. Én hiába nem vagyok egyik sem még sem kellek senkinek. Van olyan női ismerősöm is, aki hiába szép, őt sem akarják komoly kapcsolatra, pedig kedves ember.
2016. aug. 10. 19:15
17/22 A kérdező kommentje:
Amúgy ha valakinek már olyan is gond, hogy a barátnőjéért utazzon, mert sok pénzbe kerül, és ezt így leírja nekem, hát persze hogy az ilyen nem tetszik.
2016. aug. 10. 19:16
18/22 anonim válasza:
De neked nem jó " valaki". A kövér hisztisnek meg jó...Lehet, hogy elijeszted a pasikat az elején az elvárásaiddal?
Lazulj egy kicsit...ne akard görcsösen.
19/22 anonim válasza:
Bár a kérdező nyilván meg van győződve arról, hogy nincs semmilyen komoly probléma a viselkedésével, én az eddigi hozzászólásai alapján abszolút megértem azokat a férfiakat, akik nem hívják el az első vagy a többedik randira. Egyszerűen ömlik belőle a frusztráció és az elégedetlenség. Komoly férfi ilyen nőre nem vesztegeti az idejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!