Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy még a kövérebb nők is jobban kellenek valakinek, mint én?

Figyelt kérdés
Én hiába vagyok sovány, ápolt, még se kellek a kutyának sem. Azt látom hogy a kövér nőknek még átlagos pasi is jobban jut.
2016. aug. 10. 17:59
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
88%

Én speciel nem látok itt olyan komoly gondot azon kívül, hogy neked egy kicsivel többet kellene tenned a kapcsolatokért.

Látom itt pl. az utazási költségeket.

Hát kérlek, ezt is illik úgy csinálni, hogy egyszer az egyik utazik, másszor a másik. Nem ám csak mindig az egyik, a másik meg hát ülve várja otthon... érted?

2016. aug. 11. 00:08
 22/22 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de nekem sem kellenél. Akkor sem, ha baromi jól nézel ki.

Neked egyetlen "értéked" a súlyod. Ugyanakkor rosszindulatú vagy, betegesen irigy, és rémesen felszínes. Az a tipikus taszító nőszemély, aki egyszerűen nem szerethető.

Másrészt meg tudod, a soványság önmagában még nem jeneti azt, hogy vonzó is vagy. A szépség, vonzerő és a testtömeg között nincs egyenes arányosság, ez nem úgy működik, hogy akinek 20%-kal nagyobb a súlya, az 20%-kal kevésbé vonzó. Egy "kövérebb nő" is lehet eszeveszettül szexi meg vonzó, bizony! Simán lehet, hogy az, aki 10 kilóval nehezebb, mint te, az sokkal szexibb nálad.

Meg tudod, a külső egyáltalán nem minden. Abban lehet gyönyörködni, de nem a külső fog minket szeretni, felvidítani, boldoggá tenni, hanem maga a személy. Ha pedig te ilyen hárpia vagy, ne csodálkozz, hogy egy "kövérebb nőnek" is több a szerencséje, mert tudod, az a kövér nő a kedvességével, odaadásával sokkal többet ér, mint te pusztán a soványságoddal és semmi mással.

2016. aug. 26. 02:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!