Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek jött már össze Facebook-os ismeretségből komolyabb kapcsolata?
Figyelt kérdés
..értem ezen azt, hogy ha valaki bejelölt a "semmiből", elkezdtetek beszélgetni és mondjuk, szerelem lett belőle?2016. aug. 5. 12:18
1/27 anonim válasza:
Igen....július 16-a óta a férjem :D
2/27 anonim válasza:
Igen :) Manapság nagyon sok kapcsolat kezdődik így.
Ezen már semmi meglepő nincs. Inkább az kezd ritkulni, hogy valaki face to face találkozott először a kedvesével.
3/27 A kérdező kommentje:
Én egy külföldivel csetelek így és bár csak 2 hete, de tervezi, hogy találkozzunk....Remélem, nem csak "azt" akarja
2016. aug. 5. 12:39
4/27 A kérdező kommentje:
Mondjuk, egy ember, csak azért nem utazik 900-1000 km-t, hogy egy estéje jó legyen...
2016. aug. 5. 12:50
5/27 anonim válasza:
Hanem nősülni akar, ugye?
Gondolom az értelmes magyar nők már mind Londonban mosogatnak...
6/27 A kérdező kommentje:
Nem, nem akar nősülni - és nem is Londonból jönne, ha jönne. Csak nem tartom valószínűnek, hogy mondjuk egy helyes férfi, aki még 40 alatti és életvidám, meg találna minden ujjára csajt, az azért utazna mondjuk Magyarországra, hogy egy itteni nővel egyetlen napot töltsőn. Ez szerencsevadász stílus lenne...
2016. aug. 5. 14:19
7/27 A kérdező kommentje:
Igazából a kérdésemben nem a netes társkereső oldalakra célzok, hanem kifejezetten a Facebook-ra.
2016. aug. 5. 14:28
8/27 anonim válasza:
Bocsi az offért, de mi az hogy kezd ritkulni a face to face ismeretség? Nemár..pedig mindig is erről álmodoztam, hogy majd egyszer csak összeér valakivel a kezünk, véltlen neki megyek, vagy bármi ilyesmi.. Annyira elhittem, és mi az hogy ritkul?
9/27 A kérdező kommentje:
Sajnos, nagyon nehéz ismerkedni, szerintem erre gondolt a face-to-face-szel.
2016. aug. 5. 14:34
10/27 anonim válasza:
Nekem fb-ról nem, de én anno regisztráltam a twoo-com-ra, ott ismertem meg az exem, akivel tulajdonképpen 2 évet töltöttem együtt, nagyon szerettem, (igaz, ott kiderült hogy egy iskolába jártunk XD) és ott ismertem meg a mostani barátomat is, akivel az egész életemet le tudnám élni, vele is lassan 1 éve együtt vagyunk. :)
Maga az oldal egyébként nem nagy szám, sok érdekes ember talált meg engem ott, (nem feltétlen jó értelemben) de úgy látszik nekem szerencsém volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!