Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek jött már össze Facebook-os ismeretségből komolyabb kapcsolata?
Figyelt kérdés
..értem ezen azt, hogy ha valaki bejelölt a "semmiből", elkezdtetek beszélgetni és mondjuk, szerelem lett belőle?2016. aug. 5. 12:18
21/27 A kérdező kommentje:
Köszi!
2016. aug. 30. 22:23
22/27 A kérdező kommentje:
Hát, ez nehezebben alakul, mint gondoltam!
2016. szept. 5. 14:15
24/27 A kérdező kommentje:
Mert a srác most jól behúzta a féket -csupán azért mert megkérdeztem, hogy mit szeretne. Visszavonta az addig kimondott dolgokat: hogy tetszem neki, hogy legyek a barátnője, szeretne találkozni, stb. Ezen én, mint egy kislány, elsírtam magam, és megharagudtam rá. Nem értem, hogy a férfiak miért hátrálnak be, ha egy nő tisztázni akarja a helyzetet. Tegnap megkértem, hogy ígérjen meg egy találkát -valamikor a jövőben - és nem ígérte meg. De azt is mondta, hogy nem akar elveszteni, mert értékes vagyok. Akkor most én mit tegyek?! Ilyenkor egy okos nő mt csinál? Hagyjam a fenébe? Cselezgessek a barátság leple alatt? Ne pörögjek és ne stresszeljem magam?!
2016. szept. 6. 09:21
25/27 anonim válasza:
Egy facebok csoporton belol ismertem meg a baratnomet. Lassan egy eve vagyunk egyutt es ha minden jol megy akkor hamarosan el is fogom jegyezni. Annelkul szerettem bele h lattam volna, es mikor meglattam tudtam h o az akivel ossze mernem kotni az eletem.
26/27 anonim válasza:
#24, ne streszeld magad... ez elég komolytalannak tűnik.
Velem már 3 hónap múlva is találkozhatsz.
A facen-n miből jött rá, hogy te vagy az igazi?
Sohasem értem ezt.
Még az iwiwről lett egy komoly kapcsolatot, valami elég értelmetlen fórumon figyeltünk fel egymásra.... de nem a helyes pofikája volt a fontos, hanem a stílusa.
27/27 A kérdező kommentje:
Jól van, rájöttem én is, kedves 26-os! :)
2016. szept. 17. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!