Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valakinek jött már össze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valakinek jött már össze Facebook-os ismeretségből komolyabb kapcsolata?

Figyelt kérdés
..értem ezen azt, hogy ha valaki bejelölt a "semmiből", elkezdtetek beszélgetni és mondjuk, szerelem lett belőle?

2016. aug. 5. 12:18
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
59%
Másodunokatesóm és most várják az első babát.
2016. aug. 21. 18:43
 12/27 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó Kommentelő, hogyan ismerkedtek meg pontosan?
2016. aug. 21. 22:59
 13/27 A kérdező kommentje:
A srác találkozni akar velem, de négy hónap múlva! Ez piszok sok!!!! :'(
2016. aug. 27. 18:44
 14/27 anonim ***** válasza:
84%

3 éve együtt vagyunk.facen ismertük meg egymást, rá pár napra találkoztunk.

nem lehetetlen,de kicsi rá az esély.

adj neki egy esélyt

2016. aug. 29. 15:33
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Igen😊 Úgy jelölt be én meg soha nem szoktam senkit sem visszajelölni csak így a semmiből. Ráírtam,hogy "Szia,ismerjük mi egymást? 😊"

Igazából így kezdődött minden. Aztán rá 5 hónapra találkoztunk,ő már kb. 1 hónap után akart de én még úgy éreztem,hogy ez még korai és nem állok rá készen - meg mindig közbejött valami. 😊 L

2016. aug. 29. 16:32
 16/27 anonim ***** válasza:

Igen,már 3 ève tart a kapcsolatunk.

Rám írt,előtte nem ismertük egymást

2016. aug. 29. 16:54
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

most olvasom a kommentjeid kérdező. 4 hónap tényleg sok.de ha szimpatikus akkor beszélgessetek addig és menj el majd a találkozóra.

viszont ne utasítsd el más pasik közelségét sem, mert a végén könnyen hoppon maradsz. szóval ne tegyél fel mindent erre az egy pasira. ugyanúgy viselkedj szingliként ahogy eddig. ha eljön és tényleg taliztok 4 hónap múlva,akkor majd változhat a dolog.de addig tényleg ne áldozz be mindent miatta,bármit is mond

2016. aug. 29. 17:05
 18/27 A kérdező kommentje:
Nem utasítok vissza mást! Igaz.
2016. aug. 30. 01:27
 19/27 A kérdező kommentje:

A 15. Válaszolónak:

Gondolom, az illető, aki rádírt és 5 hó múlva találkoztatok, magyar volt és nem külföldi? Vagy magyar volt és ilyen lassan történt meg, hogy rászánta magát?! :) Egyébként, köszi a válaszokat!

2016. aug. 30. 09:27
 20/27 anonim ***** válasza:

15-ös válaszoló vagyok😊

Igen,magyarok vagyunk mindketten és Magyarországon élünk. Igazából 30 km-re. De amikor megtalált akkor ő Ausztriában volt,tőlem 450 km-re. Azértsem tudtunk volna egyből,ezért mondta,hogy amikor hazajön. De mint írtam,nem éreztem úgy,hogy nekünk még kellene,főleg olyan gyorsan történt minden..😀 Nagyon érdekes amúgy tényleg mert 450 km-ből mindössze 30 lett és igazából az nem táv - 15 km-re dolgozik. Pont van egy köztes város😀 És tudom,hogy írtál üzenetben kérdező,csak gondoltam itt is válaszolok. 😊 Sok sikert!

2016. aug. 30. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!