Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez az ismerkedési kényszer a férfiakban?
Nos, én Nő vagyok és nem feltétlen tapasztalom, ezt. Volt,h tényleg jött párlevél,h ismerkedne, Mert szimpi volt a válaszom, de nem mindig.
Amúgy egyszerűen próbálkoznak :)
Amíg nem bunkó paraszt levél, szerintem nem zavaró. Nagyon sokan, amúgy csak neten ilyenek. Sokaknak nem jön össze és itt próbálkoznak neten, kézzel-lábbal. :)
25N
Szia!
Megláttam ezt a kérdést és nagyon szimpatikussá válttá számomra. Ha gondolod ismerkedhetnénk! ;)
A javarésze nem ismerkedni akar, csak dugni. Arról meg a magas tesztó, az evolúció és a vadászösztön tehet. Gondolj bele: a férfinak akár milliónyi utódja is lehet, a nőnek viszont csak 1. A férfi mindig kész a szexre, a nőn múlik, hogy mikor akarja.
Ami engem illet, én kivétel vagyok :) nem szokásom idegenekkel ismerkedni, nem bízok meg bennük, és a nők jórésze olyan, hogy feleannyi időt nem érnek meg,amennyit rájuk kéne fordítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!