Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ez az ismerkedési...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez az ismerkedési kényszer a férfiakban?

Figyelt kérdés
Egy átlagos nő bárhol van a férfi KAN hiénák lecsapnak rá. Itt is egy átlagos kérdésre is érkezik kb. 5 férfi levele, de egy főzési fórumon is támadnak a férfiak, hogy "szia ismerkedni szeretnék" szöveg. Miért van ekkora dömping, kényszer a mai férfiakban?
2016. aug. 29. 16:53
 1/7 anonim ***** válasza:
62%
Inkább dugási kényszer... és mindegy kb. csak nőnemű legyen, és mozogjon.
2016. aug. 29. 17:03
 2/7 anonim ***** válasza:

Nos, én Nő vagyok és nem feltétlen tapasztalom, ezt. Volt,h tényleg jött párlevél,h ismerkedne, Mert szimpi volt a válaszom, de nem mindig.

Amúgy egyszerűen próbálkoznak :)

Amíg nem bunkó paraszt levél, szerintem nem zavaró. Nagyon sokan, amúgy csak neten ilyenek. Sokaknak nem jön össze és itt próbálkoznak neten, kézzel-lábbal. :)

25N

2016. aug. 29. 17:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Vadászösztön.
2016. aug. 29. 17:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Mert a férfiakban átlagban nagyobb a szexuális vágy a tesztoszteron nevű hormon miatt, mint a nőkben
2016. aug. 29. 17:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Tán azért, mert a férfiak arra KÉNYSZERÜLNEK, hogy kezdeményezzenek, ha nem akarnak egyedül maradni az idők végezetig. Merthogy csak a nőknek adatik meg az a luxus, hogy hátradőljenek és "hagyják, hogy megtörténjenek a dolgok"
2016. aug. 29. 18:02
 6/7 anonim válasza:
100%

Szia!

Megláttam ezt a kérdést és nagyon szimpatikussá válttá számomra. Ha gondolod ismerkedhetnénk! ;)

2016. aug. 29. 18:12
 7/7 anonim ***** válasza:

A javarésze nem ismerkedni akar, csak dugni. Arról meg a magas tesztó, az evolúció és a vadászösztön tehet. Gondolj bele: a férfinak akár milliónyi utódja is lehet, a nőnek viszont csak 1. A férfi mindig kész a szexre, a nőn múlik, hogy mikor akarja.

Ami engem illet, én kivétel vagyok :) nem szokásom idegenekkel ismerkedni, nem bízok meg bennük, és a nők jórésze olyan, hogy feleannyi időt nem érnek meg,amennyit rájuk kéne fordítani.

2016. aug. 29. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!