Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az igazi okos és jó csajok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igazi okos és jó csajok miért járnak tanulatlan pasikkal?

Figyelt kérdés

Random megnyitottam a közösségi oldalon 20 jó egyetemre járó, párkapcsolatban élő lány adatlapját. 12 olyan pasival járt, akinek max érettségije volt, de utána az "élet iskoláját" koptatta, pedig a lány Corvinusra, SOTEra járt.

Én értem, hogy nem minden az iskola, de ezek olyan intézmények, ahova tényleg a legokosabbak (/leggazdagabbak) kerülnek be, és intelligenciában ég és föld a különbség akár már egy kevésbé erős felsőoktatási intézmény hallgatójához képest is.

2016. szept. 6. 08:38
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
48%
Nem tehetek róla hogy azt hitted neked válaszolok... Nem a szakmunkások díszkanok hanem én a nők által szépfiúnak hívott férfiutánzatokat hívom akikért a legtöbb nőnek azonnal lecsúszik a bugyija. Lehet díszkan egy értelmiségi és egy szakmunkás is. Szóval érted hogy a nőnek mindegy hogy szakmunkás vagy diplomás ha egy szépfiú. Mentek a pirosok :)
2016. szept. 8. 13:05
 42/42 anonim ***** válasza:

# 42/42

Tök mindegy, attól még tartom, hogy nem kéne általánosítgatnod.

2016. szept. 8. 13:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!