Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igazi okos és jó csajok miért járnak tanulatlan pasikkal?
Random megnyitottam a közösségi oldalon 20 jó egyetemre járó, párkapcsolatban élő lány adatlapját. 12 olyan pasival járt, akinek max érettségije volt, de utána az "élet iskoláját" koptatta, pedig a lány Corvinusra, SOTEra járt.
Én értem, hogy nem minden az iskola, de ezek olyan intézmények, ahova tényleg a legokosabbak (/leggazdagabbak) kerülnek be, és intelligenciában ég és föld a különbség akár már egy kevésbé erős felsőoktatási intézmény hallgatójához képest is.
"a barátom autószerelő, de csak akkor láttam, hogy izmos, mikor már együtt voltunk"
De akkor miért jöttél össze vele? Se végzettség, se kigyúrt test? Tényleg nem lehetsz valami okos. :-)
Én csak akkor jönnék össze szakmunkás csajjal, ha jó a segge meg a melle. Érted, valamit mutasson fel, ha már minimálbéres.
"De akkor miért jöttél össze vele? Se végzettség, se kigyúrt test? Tényleg nem lehetsz valami okos. :-)"
Mondjuk mert sokat beszélgettem vele, és intelligens, aranyos, kedves, nagyon szimpatikus a világnézete, és úgy éreztem (és még mindig úgy érzem), hogy tökéletesen passzolunk.
Elég maradi vagyok, és nekem ezek számítanak, nem az, hogy mekkora a bicepsze, vagy milyen diplomát tudott összemagolni.
A matematikus és a vízvezetékszerelő
Egy matematikaprofesszor észrevette, hogy eltört a cső a konyhai lefolyójában, kihívta hát a vízvezetékszerelőt. A mester rendesen megcsinálta a lefolyót, a matematikus is elégedett volt, egészen amíg kézhez nem kapta a számlát, ami kb. a havi fizetésének az egyharmada lett. Panaszkodott hát a szerelőnek, aki mondta, hogy sajnálja, meg megérti, de hát ez van, jöjjön el ő is a céghez dolgozni, ott sokkal jobban fog keresni. Azt a tanácsot adta még, hogy tagadja le a végzettségét, mert a főnökei nem szeretik a túlképzett embereket. A matematikus elment jelentkezni a vízvezetékszerelő céghez és fel is vették, mivel azt hazudta, hogy csak 7 általánosa van.
Ezek után mint szerelő dolgozott, és egyre többet keresett. Egyszer egy nap a cég vezetése kitalálta, hogy elküldik esti iskolába azokat a munkásokat, akiknek nincs meg a 8 általánosa. Így a professzort is elküldték. Az első ilyen órán, ami történetesen matematika volt, a tanár, hogy tisztába jöjjön az osztály tudásával, megkérdezte tőlük, ki tudná megmondani, mi a kör területének a képlete. Épp a professzort kérdezte meg, aki ki is ment a táblához, de azt vette észre, hogy hirtelenjében, nem jut eszébe a képlet. Elkezdte hát levezetni, integrált, derivált, és azt kapta, hogy mínusz ernégyzet pi. Nem tetszett neki az a mínusz, így újra számolt. De megint ugyanezt az eredményt kapta. Megint újra számolt, megint ezt kapta. Nem számított hányszor számolja újra, mindig ott volt az a mínusz. Idegesen körbetekintett az osztályon és hallotta ahogy az összes vízvezetékszerelő ezt suttogja: "Cseréld fel az integrációs határokat!!"
Sokkal bonyolultabb az élet mint hogy tanulmányi eredményesség alapján párosítsuk össze az embereket.
Egy szempont alapján akarod őket összeilleszteni közben ők máshogyan választanak.
A nők ha belezúgnak egy díszkanba akkor nem érdekli őket se a végzettség se az ész se a pénz.
Mennyi olyan nőt ismerek akik kikötötték hogy ők márpedig nem azért tanultak hogy elfecséreljék magukat egy tenyeres talpas szakmunkásra. Ezek legtöbbje aztán találkozott egy szakmunkás díszkannal és azóta is azzal vannak. Hiába futott e nők után több diplomás és gazdag ficsúr ha azokba nem tudtak beleesni. Ezek annyira konkrét példák hogy még neveket is tudnék de minek.
Sokszor van azért ennek a fordítottja is. Amikor a nő egy számító érzelmileg teljesen sivár aranyásó és ha mindjárt rámosolyog bárkire akinek szép menő autója van és sok pénze.
Az átlag nőknél meg az a sorrend hogy legyen menő és gazdag. De ha beakad egy számukra izgató selyemfiú akkor mellette állapodnak meg. Amit még jobban szeretnek ha egyszerre diplomás és gazdag és mutatós selyemfiú. Erről álmodozik minden nő. De mennyi ilyen férfi van aki ráadásul szabad és nem homokos? Nem sok.
Úgyhogy vagy kikötnek egy szakmuki selyemfiú mellett vagy egy rosszarcú és esetleg már vén de gazdag fószer oldalán dísznek.
Az csak avas duma hogy intellektuel hozzáillő diplomást keres egy nő. Jön egy szakmuki díszkan amire benedvesedik a bugyi és mindjárt nem számít már semmi más.
Kicsit fölényesen és bunkón fogalmaztam de már egy százada figyelem az embereket és hidd el ilyenek.
# 37/37
Szóval te egy száz éves vámpír vagy, vagy mi? :D
Nézd, ha kiülsz a Westend drága boltjai elé, akkor nyilván ilyen párokat fogsz látni, mikor Pénzes Béluska viszi a plasztik nőjét shoppingolgatni. Nem fogok itt hisztizni, hogy hazudsz mert ilyen nincs is, mert van, létező jelenség. De ne mondjuk már, hogy ez az átlag.
Szállj fel a buszra reggel 7 és 8 között, vagy délután 5-6 között, és nézd meg az embereket. Az átlag, dolgozó embereket, ne az eltartott műnőket. Teljesen "normálisak", és rengetegen vannak!
Nem a plázacica az átlag nő. Akinek meg mégis olyan barátnő kell, az ne picsogjon, hogy a nők pénzéhesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!