Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Belső szépség megszépití az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belső szépség megszépití az embert?

Figyelt kérdés
Egyébként nem tetszene a másik de olyan a belső szépsége hogy mindjárt szépnek fogja látni
2016. szept. 5. 07:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
50%

Kicsi off:

Sajnos sokan előnytelen külsővel egyből arra asszociálnak, hogy ők belsőleg biztosan szépek, pedig nem. Sajnos rengeteg olyan ember van, akik külsőleg és belsőleg is csúnyák.

2016. szept. 5. 09:28
 12/15 anonim ***** válasza:
Max ha szervkereskedő, csak akkor.
2016. szept. 5. 10:53
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem. A fizikai vonzalom nem fog olyan ember iránt kialakulni, aki taszít, bármennyire is jó belső tulajdonságokkal rendelkezik. Ellenben ha a másik fél átlagos a szemlélő szerint, akkor értékesebbé teheti.

Senki nem lesz szebb attól, hogy normális belső értékei vannak, viszont szerethető, értékes ember lehet belőle.

2016. szept. 5. 11:19
 14/15 anonim ***** válasza:

Szerintem van ilyen, DE nem feltétlen olyan emberrel, akire azt mondod kapásból, hogy fuu de csúnya és irtóra taszít.

Én pontosan így jártam. Első ránézésre nem tetszett különösebben ez a pasi, semmit nem váltott ki belőlem, közömbös volt számomra. Tehát külsőre nem az esetem. De el kezdtünk beszélgetni, egyre többet, egyre több mindenről és olyan személyisége van, hogy teljesen elvarázsolt. 1,5 éve ismertem meg, de elmondhatom hogy nagyon erős vonzalmat érzek iránta, teljesen másképp látom külsőleg is, mert a belsője az kétségkívül gyönyörű! Ott tartok, hogy elég rendesen megdobogtatja a szívem és nagyon szeretek vele lenni. :)

Úgyhogy van ilyen, ha nem is túl gyakori, de előfordul.

2016. szept. 5. 11:27
 15/15 anonim ***** válasza:

Volt olyan eset nálam, hogy igen. De az elég ritka, amikor már szexuális vonzalomba is átmegy a dolog, de olyan is volt. A pasas alacsony, duci, tömzsi, köpcös, foghíjas, kopasz, bazi nagy orrú, pufi fejű... de közben olyan intelligenciája, humora, kiállása és dumája volt, hogy megtetszett. Pedig nem tetszett volna, ha nem ismertem volna meg a bensőjét.

De sok olyan alkalom is van, amikor nem szexuális téren, de igenis szebbnek látok vkit, aki mosolyog vagy kedves.

2016. szept. 5. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!