Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor és hogyan érdemes bunkónak lenni a csajokkal?
Te nem csak a csajokkal, hanem ahogy elnézem te mindenhol kőbunkó vagy kérdező :DD
Egyébként meg nem bunkónak kell lenni, ami max hasonló, és érdemes lehet, azok a negatív bókok, de ez nem azt jelenti hogy paraszt legyél, mert az már visszataszító kategória.
Vagy pl. a különbség a kettő között:
Negatív bók: Milyen jó a hajad, csak egy kicsit eláll egy két tincs.
Bunkóság: Milyen jó a hajad, anyukád volt a fodrász?
"Azt szeretnétek,ha kinyalnák a seggeteket,de nem Én az biztos!"
Igen, azt szeretjük, ha nyalakodnak a pasik itt-ott.
De te maradj meg még szerintem a fagyi vagy esetleg a nyalóka nyalogatásnál.
Figyu má, én megmondom neked nőként, mikor legyél bunkó.
- Amikor elutasítanak úgy, hogy közben megaláznak. Pl ha azt mondja, fúj te egy rondaság vagy, azt hiszed összeállok veled?!
- Ha csak húzza a fejed, egónövelőnek használ stb.
- Barátzónába pakol és csak kihasznál.
- Bunkó veled.
- Megcsal
- Átver
- A lelkedbe gázol
De normál nővel ne légy bunkó. Vannak még normális csajok, akik nem érdemlik meg, hogy egy f_sz legyél velük. Szürd ki a söpredéket, azt hajrá.
Egy elvetemült nőszemély.
Kérdező, te sem nagyon tudhatod ha itt kérdezősködsz róla. :DDDD Ráadásul még gyökérséget is. A bunkózás (mondjuk inkább távolságtartó, hűvös viselkedésnek) maximum akkor jön be egyes lányoknál, ha ultra jól nézel ki és van mellette egy bizonyos kisugárzásod. Kétlem hogy rád bármelyik is vonatkozna, így te szimplán csak egy paraszt vagy.
Szívesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!