Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor és hogyan érdemes bunkónak lenni a csajokkal?

Figyelt kérdés
Lehet e használni felszedésre is?
2016. szept. 4. 23:08
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
87%

Most komolyan!

Egyedül vagy ilyen hülye vagy valaki segít benne? -.-"

2016. szept. 4. 23:17
 2/41 A kérdező kommentje:
Valószínűleg nincs barátnőd ebből kifolyólag nincs nagy tapasztalatod a válaszodból adodva kopj le!
2016. szept. 4. 23:21
 3/41 anonim ***** válasza:
87%
Segit neki a tobbi kisfiu. Az itt levok foleg,sajnos.
2016. szept. 4. 23:21
 4/41 A kérdező kommentje:
Úgy látszik ide sereglettek a luzer népek.
2016. szept. 4. 23:22
 5/41 anonim ***** válasza:
90%

Vagy talan nok is vannak itt,es ez a bunkozas egy marhasag.. amennyiben normalis not akarsz 'felszedni.'

egyebkent azt csinalsz amit akarsz ;)

2016. szept. 4. 23:24
 6/41 anonim ***** válasza:
98%

"Valószínűleg nincs barátnőd ebből kifolyólag nincs nagy tapasztalatod a válaszodból adodva kopj le!"

Drágám, szomorú lenne, ha barátnőm lenne. Nem vagyok leszbikus.

Majd ha felteszel egy olyan kérdést, ami normális, akkor hidd el, hogy első körben fogsz tőlem értelmes választ kapni.

De ez a kérdés...nulla!

"Mikor és hogyan érdemes bunkónak lenni a csajokkal?"

Elég bunkó válaszokat írtál nekünk, szóval nem ipari tanuló vagy te már ebben a témában, szóval csak így tovább.

2016. szept. 4. 23:25
 7/41 A kérdező kommentje:
A Csajok nem értenek a témához.
2016. szept. 4. 23:26
 8/41 A kérdező kommentje:
Megmondtam
2016. szept. 4. 23:27
 9/41 A kérdező kommentje:
Azt szeretnétek,ha kinyalnák a seggeteket,de nem Én az biztos!
2016. szept. 4. 23:28
 10/41 anonim ***** válasza:
90%
Persze a csajok nem értenek hozzá... :D Végül is, te biztos jobban tudod pasi létedre, hogy mondjuk én lányként mennyire tolerálom a hozzád hasonló suttyókat. Értelmes nőnek nem kell bunkó pasi és ha megfeszülsz se fogod ez tőlünk jobban tudni, de hajrá, próbálkozni lehet!
2016. szept. 4. 23:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!