Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaktól kérdezem! Ez szerintetek milyen? (kép)
Figyelt kérdés
Legnagyobb sajnálatomra műtöttek és óriási hegem maradt utána. Természetesen baromira zavar minden téren. Főleg a párkeresésben. Már-már annyira bizonytalan vagyok, hogy ide irogálok. Remélem kivételesen lesz értelme. :)
Őszinte véleményeteket szeretném megtudni, nem baj ha nyers vagy bántó! Mit gondoltok, mennyire vágyölő?
Őszintén megmondva a 30+ korcsoport véleményére lennék kíváncsi.
Köszönöm
27L
2016. szept. 4. 18:13
22/24 anonim válasza:
Hasplasztika volt úgy látom. Szebb lesz majd a heg, viszont én fogytam volna még, mielőtt megcsináltatom. Én vékony vagyok, viszont a 3 gyerek után maradt egy kis hasam (nem ráncos meg extra csúnya, de engem zavar), gondolkodtam a műtéten, de elrettentettek a képek, hogy mekkora heg marad egy hasplasztika után. Férjem sem akarta, hogy egy esztétikai probléma (szerinte csak én látom) miatt ekkora heget viseljek. Kár, hogy csak így tudják megoldani. Szebb lesz persze, de ez egyénfüggő is, kinek hogy gyógyul :(
23/24 anonim válasza:
Nyugi, semmi baj ezzel, és kövérnek sem mondanálak. szépen meg fog gyógyulni, bár a helye mindíg látszani fog, de legalább tudod majd a párodnak mondani, hogy irány a heg alá! Qrvára nem ez számít egy normális kapcsolatban! 41F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!