Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiaktól kérdezem:ha érezhet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiaktól kérdezem:ha érezhetően izzik a levegő, egy nővel, miért nem kezdeményeztek?

Figyelt kérdés
2015. szept. 19. 16:31
 1/10 opened paradise ***** válasza:
És te miért nem?
2015. szept. 19. 16:39
 2/10 anonim ***** válasza:
Gyávaság.
2015. szept. 19. 16:41
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

lehet, hogy csak a nő érzi az izzást :D vagy az is lehet, hogy a férfinak van kapcsolata, és nem szeretné megcsalni a párját.. vagy az is lehet, hogy egyszerűen bátortalan, és nem biztos benne, hogy a másik fél is érzi-e az izzást :D

most ennyi információ (semennyi) alapján mit lehet erre mondani?

2015. szept. 19. 16:41
 4/10 A kérdező kommentje:
Nincs kapcsolatban, és tuti érzi ő is, vannak jelei.
2015. szept. 19. 16:52
 5/10 Költőnő? ***** válasza:
akkor ki van kapcsolatban? Kategória miatt kérdem.
2015. szept. 19. 16:57
 6/10 A kérdező kommentje:
Véletlen a kategória, egyszerű figyelmetlenség
2015. szept. 19. 17:02
 7/10 anonim ***** válasza:

Akkor meg vagy nem mer, vagy bárhogy is hiszed nem egyértelmű számára h mit is akarsz.

De te is nyugodtan kezdeményezhetsz nem fog leesni a gyűrű az ujjadról.

2015. szept. 19. 17:08
 8/10 anonim ***** válasza:
Kedves kérdezö! ha csak nem fagyos a levegö én már akkor kezdeményezni szoktam. F vagyok! ROSSZ A CIMZÉSED!!!!, hogy az az egy (!!!) miért nem szokott azt honnan a bánatbol tudjam?
2015. szept. 19. 18:39
 9/10 opened paradise ***** válasza:
Ott akkor a csókon úszott el...
2015. szept. 20. 03:21
 10/10 anonim ***** válasza:
Nálam ugyanez volt/van mint nálad kedves kérdező.A srác egyértelmű jeleket küld felém pl szemezünk utánam néz hátra néz, zavarba van mikor meg lát,haverjai is mondták menj már oda hozzá.Tudja hogy tetszik nekem .Mégis tagad mindent hogy én bejövök neki, és felnőtt emberek vagyunk már
2015. szept. 21. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!