Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban férfiaktól kérdezem: Volt már rá példa, hogy megkívántatok más nőt, miközben volt barátnőtök? Elhagytátok érte partnereteket, ha úgy éreztétek, van esélyetek nála?
Közel 34 évem alatt még soha nem volt olyan gondolatom,
hogy lecseréljem a barátnőm egy másik nőre :) Azért va-
gyok valakivel, mert őt szeretem, és akkor itt meg is
állok.
Kérdezõ jó pofa vagy "A párom elmondta, hogy kedveli a nõt, tetszik neki és szoktak beszélgetni is mikor alkalom adódik rá, viszont nem érez semmit iránta,(ez nagyon azt mutatja, hogy imád téged) mindössze testi kivánalmat.
Ha ezt a mondatot,amit leirtál nem érted, akkor maradj a pasid mellett!!!!
Gratulálok, agymosni próbál. Másokkal is sikerült már, elég csak szétnézni gyakorin, sok nő vérmesebben védi a férfi "jogokat" és a büszkeségüket, mint ők maguk.
NEM normális az, hogy hagyja elkalandozni a gondolatait akármilyen más nő iránt a szex felé, de az egyenesen debil dolog, hogy még el is meséli neked. Lassan megkapod az "azt hittem te ennél intelligensebb vagy" sablon dumát, ha ki mered nyilvánítani a nemtetszésedet, hiszen ő csak hűséget fogadott, nem vakságot, és jaj drágám tudod hogy téged szeretlek.
Legyen már önbecsülésed. Lapát az ilyennek, aztán a haverjainak mesélje hogy kibe mártogatná bele az asszony mellett.
Miből gondoljuk hogy nem szeret a párod?
Mondjuk abból hogy más nő is megtetszik neki, érez iránta vágyat, stb... ráadásul még igyekszik is a közelében lenni (beszélgetnek) is.
Ha szeretne téged, barátságon kívül más eszébe sem jutna másik emberrel.
Én férfiként eltudom képzelni hogy tetszik más nő is a párom mellett. Mert attól még, hogy párom van bejön a szép cici fenék arc.
Azt már nem tudom elképzelni, hogy a közelében is akarjak lenni. Egyszerűen nincs rá ingerenciám.
Én olyan típus vagyok, hogyha párom van és épp nem vele vagyok, akkor a haverjaimmal szeretek lenni. Nőkkel nem mert ha nővel akarnék lenni akkor a párommal lennék és nem mentem volna el, ezen felül meg a nők unalmasak és nem jó társaság.... Ilyen egyszerű.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!