Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már példa olyanra, hogy valaki gyakorikérdések-en meg a párját?
Figyelt kérdés
Mert sokan üzengetnek egymásnak, hogy beszélgessenek vagy ismerkedjenek. Kíváncsi vagyok :D2013. dec. 27. 19:31
4/14 anonim válasza:
volt egy csaj akivel jártam és itt ismertem meg.
5/14 anonim válasza:
Igen de aztán a Kamureg lebuktatta őket.
6/14 anonim válasza:
Szerintem a beszélgetés ebből áll : Szia , kor ? kép? Név? Merre laksz ? Sex? Kb..
7/14 anonim válasza:
van egy lány, itt ismertem meg, még nem találkoztunk, de remélem összejövünk ;)
8/14 anonim válasza:
14hónapja megismertem egy csajt is, elég komoly kapcsoltat lett belőle
9/14 anonim válasza:
Nekem 2 nagyon jó barátom lett az oldal által.Az egyikkel már két és fél éve beszélek és össze is jönnénk egymással csak sajnos ő az ország egyik végén én pedig a másik végén élek és kb 330 km távolság nem túl alkalmas arra,hogy ezt megtudjuk oldani.
10/14 anonim válasza:
több, mint 1 éve ismertem itt meg a barátom. :) az eddigi legjobban működő, legharmonikusabb kapcsolatom. szóval van remény. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!