Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak számomra olyan a párkeres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak számomra olyan a párkeresés, mintha a csodát várnám?

Figyelt kérdés
Másoknak annyira könnyedén megy, mindig van valaki a láthatáron, akkor is, ha éppen egyedülállóak. Én soha nem kellek senkinek, nem szólítanak le, nem keresik a társaságomat. Egyre inkább úgy érzem magam, hogy nem vagyok elég jó se kívül, se belül és felesleges bármit is tennem, ez soha nem is fog változni és örökké egyedül maradok. Komolyan olyan, mintha csak a csoda segíthetne rajtam, a csodákban pedig már régen nem hiszek...
2016. szept. 4. 12:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

En is olykor ezt erzem. Nem kell padlot fogni, amit tudom: mondani konnyu. :)

Keresd a lehetoseget az ismerkedesre. Hiszen eleg azt az 1 valakit megtalalni. Ami ha ugy vesszuk, egyaltalan nem konnyu feladat.

2016. szept. 4. 12:20
 2/12 anonim ***** válasza:
76%
Mintha én magam fogalmaztam meg volna a kérdést. :D Kottára ugyanez van nálam is. 24/L
2016. szept. 4. 12:34
 3/12 anonim ***** válasza:

Ugyanez van nálam is... Megszoktam már,hogy a nők semmibe vesznek,és mintha levegő lennék...

Ez van.

25/F

2016. szept. 4. 12:38
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Csoda a mesékben van.
2016. szept. 4. 12:38
 5/12 anonim ***** válasza:
Ugyan ez... 21 eves vagyok, normalis kapcsolatom meg sosem volt. Egyszeruen nem megy valamiert. no para, egyszer kell hogy ossze jojjon nem tobbszor:)
2016. szept. 4. 12:51
 6/12 anonim ***** válasza:
18%
Engem leszólítanak az utcán, rámírnak facebookon, keresik a társaságom, de ez is járhat magánnyal. Nem olyan srácok teszik mindezt, akik engem érdekelnének.
2016. szept. 4. 12:51
 7/12 anonim ***** válasza:
Megnyugtatlak, Kérdező, nem csak neked. Vagyunk még egy páran.
2016. szept. 4. 12:54
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Én örömmel ismerkednék ;) 26/F (Budapest)
2016. szept. 4. 12:58
 9/12 anonim ***** válasza:
34%
itt miért nem próbálkoztok csajok, tele van egyedülálló srácokkal.
2016. szept. 4. 13:33
 10/12 anonim ***** válasza:
Velem is ugyanez van. 17/L
2016. szept. 4. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!