Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép nőnek tartanak mégis kicsit nehézkes számomra a párkeresés, mert azt mondják, hogy olyan megközelithetetlennek tartanak, de miért?
Tényleg igaz az, ha egy nő kicsit csinosabb vagy szép, bár a szép relative, mert mindenkinek más, de van abban ráció, hogy a pasik nehezebben kezdeményeznek az ilyen nőknél, vagy ez is egy közhelyes megfogalmazás..?
30+Nő
Igen, én sem merem odamenni egy kifejezetten szép lányhoz, mert úgy érzem, hogy nem rúgnék labdába, ami valószínűleg így is van. Még ha össze is jönne, nem biztos hogy tudnám kezelni a helyzetet, könnyen lehet, hogy alsóbbrendűnek érezném magam mellette.
Lehet, hogy idővel képes leszek elég önbizalmat felépíteni hozzá, hogy kezdeményezzek ilyen nőknél is, de most még kevésnek érzem magam hozzá.
30f
Nem az számít, hogy néz ki a nő. Inkább a kisugárzása, viselkedése. Ha olyan a megjelenése, hogy "én feletted állok", biztos nem megyek oda.
A szépség (tényleg relatív) nem befolyásoló tényező :)
31/F
Engem is szépnek tartanak és még néha a félénkebb fiúk is be mernek próbálkozni, talán mert alapból mosolygós vagyok és kedves azokkal, akik nem szolgáltatnak okot az ellenkezőre.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!