Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy sokan hangoztatják hogy a sportos, vagy normális testalkatú nők is nagyon vonzóak, de a gyakorlatban minden pasi a full vékony lányokra van rákattanva?

Figyelt kérdés
Nekem normális alkatom van, illetve kicsit sportos mert sokat edzek és látszik is, ez elvileg vonzó, legalábbis nagyon el akarják hitetni manapság a nőkkel hogy így van és mindenkit buzdítanak az edzésre, de közben meg az elmúlt időszakban több pasi is passzolt mert hogy nem vagyok elég vékony, nekik meg csak az tetszik. Pedig felesleg nincs rajtam semmi, csak épp nem vagyok piszkafa. És most tökre nem értem.

2016. szept. 3. 17:37
1 2 3 4
 31/32 anonim válasza:
27%
#7 Szerintem nem igazan noies az alkatod,nekem teltebb holgyek jonnek be,igazabol ,ha felszednel 10 15 kg ugy mar egesz helyes no lennel igy sovanykanak tunsz!
2016. okt. 26. 09:55
 32/32 anonim ***** válasza:
Nekem tökre bejönnél! Még akkor is ha felszednél vagy 6-8 kg-ot! f.
2017. aug. 6. 13:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!