Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy sokan hangoztatják hogy a sportos, vagy normális testalkatú nők is nagyon vonzóak, de a gyakorlatban minden pasi a full vékony lányokra van rákattanva?

Figyelt kérdés
Nekem normális alkatom van, illetve kicsit sportos mert sokat edzek és látszik is, ez elvileg vonzó, legalábbis nagyon el akarják hitetni manapság a nőkkel hogy így van és mindenkit buzdítanak az edzésre, de közben meg az elmúlt időszakban több pasi is passzolt mert hogy nem vagyok elég vékony, nekik meg csak az tetszik. Pedig felesleg nincs rajtam semmi, csak épp nem vagyok piszkafa. És most tökre nem értem.

2016. szept. 3. 17:37
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
26%
Atya isten hat igen azert 170cmhez jol jonne az a plusz 10kilo nagyon vekony vagy es ezt nem sertesbol mondom en 174cm vagyok es 65kg es megse nezek ki ducinak.
2016. szept. 3. 18:49
 22/32 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem pot azért nem tetszik az alkatod,mert azok a pasik a kerekebb mellű,teltebb nőkre buknak,szóval inkább sovány vagy.A másik meg az,hogy a túl izmos nő sem mindenki ideálja.
2016. szept. 3. 18:54
 23/32 A kérdező kommentje:
Jó akkor a valós okokról nem engem kell megkérdezni:) Én csak annyit tudok amiket nekem beadtak. Arcom elvileg szép, bájos. Én nehezen tudom megmondani, de ha bókot kapok akkor főként olyan miatt van ami az arcomon található (szemeim,mosolyom). Viselkedésre is am normális vagyok, bár lehet is probléma mert nem vagyok harsány, nem iszok, nem hisztizem és nem nyomulok. Ezt sem értettem soha, hogy az ilyen viselkedés miért jön be a férfiaknak. De mindegy akkor így jártam.
2016. szept. 3. 18:58
 24/32 anonim ***** válasza:
81%

Én is vékony vagyok, mégsem állnak értem sorban.

Valószínűleg azért, mert nem mindenkinek jön be a 158 centi 45 kiló kombó.

Nem is akarok mindenkinek tetszeni.

2016. szept. 3. 19:26
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Az én környezetemben a teltebb nőket szeretik, én meg kapom a beszólogatásokat a testalkatom végett. Ízlések és pofonok. Nem tetszhetünk mindenkinek :)
2016. szept. 3. 19:28
 26/32 Noren1989 ***** válasza:
Akkor próbáld ki, Drága! 1este a buliban kicsit harsányabb leszel, és lesz-e változás. Egy egyszerű kísérlet, csupán.
2016. szept. 3. 19:40
 27/32 anonim ***** válasza:
43%
Én 172 centi vagyok és 64 kiló, mégis csomóan randira hívnak, és a top pasik közül is akad, szóval szerintem sajnos szörnyen felszínes srácokat szemelsz ki magadnak. Engem is utasítottak már vissza, de ilyen indokot ha mond valaki, ez nagyon bunkó... Nekem csak olyat mondtak, hogy pl. nem érzik az összhangot, vagy nem akarnak kapcsolatot.
2016. szept. 3. 19:40
 28/32 anonim ***** válasza:
68%

Ajj ajj. Ha szemed és a mosolyod dicsérik, akkor nem lehet vonzó az arcod/alakod és a személyiséged sem mozgatja meg a srácokat. Ezt a két bókot akkor mondják, ha kifejezetten semmi nem tetszik nekik, de egynek elmennél. Ismerkedj a konditeremben, bár ott sem biztos a siker.

Mindenesetre nem nyűgözted le a srácokat, kár bánkódni miatta, nem az alakod tehet róla. Nem kell miniruha sem a pasizáshoz, csak előnyös.

Egyébként én is kifejezetten vékony vagyok, mindig is sokan megtaláltak utcán, szórakozóhelyen, cukrászdában, buszon. Volt, hogy én kezdeményeztem ismerkedést, és én is megkaptam már, hogy túl vékony vagyok. De én így tetszek magamnak.

Szerintem csak heti egyszer kétszer sportolj, élvezetből. Komolyan edzeni ráérsz majd, ha a huszas éveid végére érsz. Ott már komolyan tenni kell a figyelemért.

2016. szept. 3. 19:58
 29/32 anonim ***** válasza:
27%
A csont bőr nőkre mondják hogy jónők, én sem értem.
2016. szept. 3. 20:23
 30/32 anonim válasza:
44%

Én arányosan mackós hapsi vagyok és az arányosan molett, csinos nők tetszettek mindig. Szerintem az sokkal fontosabb egy embernél (férfi és nő egyaránt), hogy arányosan csinos legyen, mint az hogy most 55 vagy 65 kg valaki.

Egyébként a vékonyka lányokba csak hálni jár a lélek :-)

2016. szept. 19. 19:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!