Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy sokan hangoztatják hogy a sportos, vagy normális testalkatú nők is nagyon vonzóak, de a gyakorlatban minden pasi a full vékony lányokra van rákattanva?
Én is vékony vagyok, mégsem állnak értem sorban.
Valószínűleg azért, mert nem mindenkinek jön be a 158 centi 45 kiló kombó.
Nem is akarok mindenkinek tetszeni.
Ajj ajj. Ha szemed és a mosolyod dicsérik, akkor nem lehet vonzó az arcod/alakod és a személyiséged sem mozgatja meg a srácokat. Ezt a két bókot akkor mondják, ha kifejezetten semmi nem tetszik nekik, de egynek elmennél. Ismerkedj a konditeremben, bár ott sem biztos a siker.
Mindenesetre nem nyűgözted le a srácokat, kár bánkódni miatta, nem az alakod tehet róla. Nem kell miniruha sem a pasizáshoz, csak előnyös.
Egyébként én is kifejezetten vékony vagyok, mindig is sokan megtaláltak utcán, szórakozóhelyen, cukrászdában, buszon. Volt, hogy én kezdeményeztem ismerkedést, és én is megkaptam már, hogy túl vékony vagyok. De én így tetszek magamnak.
Szerintem csak heti egyszer kétszer sportolj, élvezetből. Komolyan edzeni ráérsz majd, ha a huszas éveid végére érsz. Ott már komolyan tenni kell a figyelemért.
Én arányosan mackós hapsi vagyok és az arányosan molett, csinos nők tetszettek mindig. Szerintem az sokkal fontosabb egy embernél (férfi és nő egyaránt), hogy arányosan csinos legyen, mint az hogy most 55 vagy 65 kg valaki.
Egyébként a vékonyka lányokba csak hálni jár a lélek :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!