Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy sokan hangoztatják hogy a sportos, vagy normális testalkatú nők is nagyon vonzóak, de a gyakorlatban minden pasi a full vékony lányokra van rákattanva?

Figyelt kérdés
Nekem normális alkatom van, illetve kicsit sportos mert sokat edzek és látszik is, ez elvileg vonzó, legalábbis nagyon el akarják hitetni manapság a nőkkel hogy így van és mindenkit buzdítanak az edzésre, de közben meg az elmúlt időszakban több pasi is passzolt mert hogy nem vagyok elég vékony, nekik meg csak az tetszik. Pedig felesleg nincs rajtam semmi, csak épp nem vagyok piszkafa. És most tökre nem értem.

2016. szept. 3. 17:37
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
68%
Nincs semmi ebben, nem az olyan típusúak vannak most a médiában sztárolva mint te aztán így nem is vagy olyan feltűnő. Nekem sokkal jobban megmozgatja a fantáziám egy olyan típus mint te mert én is sportolok de másnak meg jobban bejön a piszkavas koktélruhában. Nem kell aggodalmaskodni :)
2016. szept. 3. 18:04
 12/32 Noren1989 ***** válasza:
55%

Hm. Ez számomra még bőven a vékony kategória, kedves kérdező.

Lehet, hogy azok a pasik, akik neked tetszenek, C-s mellek alatt nem látnak nőt.

2016. szept. 3. 18:06
 13/32 anonim ***** válasza:
60%

Hát, ha a "neked tetsző fériak" felszínes tahók akkor nem kell meglepődni, ha fő prioritásaik a "legyen vékony - legyen nagymelle - nyelje le" tengelyen mozognak.

2016. szept. 3. 18:09
 14/32 anonim ***** válasza:
84%
Öltözz qrvásan és jó leszel a tahók közt is akikre annyira hajtasz .
2016. szept. 3. 18:11
 15/32 A kérdező kommentje:
Mondjuk lehet tényleg az öltözködés nem stimmel, mert am nőiesen öltözködöm de nem ilyen mini ruha meg hogy kint legyen a mellem, hanem szolidabban és nincs is olyan nagy mellem ez is igaz. Amúgy nem a tahók tetszenek, a sportos, helyes fiúk között is van normális, na de mindegy.
2016. szept. 3. 18:20
 16/32 anonim ***** válasza:
72%

"azok a szemét férfiak a vékony lányokra vannak rákattanva"

"nekem a kockahasú, sportos srácok tetszenek"

A saját nézeteid látod bele a férfiakéba - ez így nem valami helyes... Szerintem el kellene látogatnod egy szakemberhez, mondom ezt sértő szándék nélkül.

2016. szept. 3. 18:24
 17/32 Noren1989 ***** válasza:
Miauczynski-vel egyetértek. Bár akkor azt mondod, hogy a hasonlóakra buksz, csak férfiban? Megosztanád néhány tapasztalatodat, hogy ők mivel küldenek el téged?
2016. szept. 3. 18:26
 18/32 anonim ***** válasza:
81%

46 kg vagyok, 170 cm, és tényleg többen moccannak rám, mint amikor 10 kg-val több voltam.

nem vagyok anorexiaás, csak most kicsit lefogytam.

azok a pasik, akiknek a kamaszlányok imponálnak, különösen értékelik a kamaszlányos vékonyságú testem.

2016. szept. 3. 18:27
 19/32 A kérdező kommentje:

Persze hogy a hasonlókra bukok, de (azon felül hogy szeretnék még kicsit izmosodni és furán érezném magam ha izmosabb lennék mint a párom) azért is van így mert a férfias típus vonz és az meg a sportosabb alkat. De én itt amúgy nem a totál kigyúrtakra gondolok, csak olyan normálisan izmos alkatra, az nekem már tetszik. Most lehet mondani hogy a pasik meg a nőies alkatra buknak és nem a sportos alkat a nőies, de az sem igaz hogy a totál vékony alkat lenne a nőies. Ez inkább divat, nem pedig biológia.

A 18-as válaszoló meg 46 kg és így több pasinak bejön, mint plusz 10 kg-mal pedig még azzal a 10 kg plusszal is vékonynak számított volna a 170cm-es magasságához. Én 165 cm-hez vagyok 54 kg pedig nincs rajtam felesleg.

Írtam mivel küldenek el...külsőleg más típus tetszik nekik, visszakérdezek milyen és akkor mutatnak vékony, igazából modelltestű lányokat.

2016. szept. 3. 18:42
 20/32 Noren1989 ***** válasza:
Bocsánatot kérek, de én a valós okokra gondoltam, nem a kamura, amit betolnak neked. Amit mutattál képeket, számomra ekvivalensek a vékony/csinos lánnyal. Arcra hogy ítéled meg magad? Bár mondjuk lehet, hogy a csöcskidobással érdemes lehet tenni egy próbát...Előre szólok, ne várj komoly változást!
2016. szept. 3. 18:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!