Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas, sportos, normális fiú, miért nem kell senkinek?
Ez nem egy picsogós kérdés akar lenni,tényleg szeretném tudni mit rontok el.Segítsetek légyszi:)
Szóval 188 cm magas vagyok,meglehetősen izmos,sportos.Ápolt vagyok,igényes.Kék szemem,barna hajam,átlagos arcom van,és szemüveges vagyok.
Belsőre nagyjából normális,kicsit csendes,udvarias,érdeklődő.Szeretek sportolni,bulizni(mértékkel),hangszeren játszom.Hibáim vannak bőven,de kinek nem? (pl. kevés önbizalom,hanyagság) Szeretnék egy normális,átlagos/csinos barátnőt,de sose jön össze.Mindig leráztak eddig,csak egyszer volt hogy nekem nem tetszett a lány.Nincsenek nagy igényeim.
Szerintetek mit rontok el mindig? Miért nem kellettem eddig egy lánynak sem? 17/F
Van igazság az első válaszban, tényleg nem szeretjük, ha "tökösebbek" vagyunk. Legalább is a nagy átlag. Higgy kicsit jobban magadban. :) Nem azt mondom, hogy legyél nagyszájú és bunkó, csak találd meg a középutat. Esetleg adj kicsit lejjebb az elvárásaidből. És mindenek előtt légy türelmes. :))
18/L
Annyi az elvárás hogy a lány ne legyen elhízva,és legyen esze.
Ebből lehet lejjebb adni? :D
Várok én,csak hát már elég sok barátomnak van kapcsolata,én meg magányosan ücsörgök..hajjaj.
Bocsi ha fényezősen hangzik,de ezek a valós tulajdonságaim.
Köszi:)
De az interneten,ismeretleneknek csak úgy nem küldenék képet,remélem megérted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!