Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találhatnék párt magamnak?
Gondolom falun laksz vagy kis városban ahol nehéz korodbelit találni.
Idővel majd alakul baráti társaság, csak ne ülj ölbetett kézzel. Aztán rajtuk keresztül, vagy ha eljártok ide oda akkor ismerkedhetsz majd. Vagy esetleg munkahelyen ha dolgozol.
Azért mert "már" 22 vagy ne aggódj én 33 férfi vagyok és még a 40 es nőket is szépnek találom. Szóval attól mert öregszel pár évet még nem leszel csúnya, és ugyanúgy fel fogod kelteni a férfiak érdeklődését. Szerencse kérdése is a pártalálás, főleg hogy a megfelelőt megtaláljuk, na ahoz mégtöbb szerencse kell.
Köszi a válszt! :)
Nem lakok sem falun, sem pedig kis városban. De ez tényleg csak a szerencsén múlik ezek szerint, nekem pedig az nagy valószinűséggel nincs. De ez a legszebb kor sokak szerint és én a legszebb éveket hagyom ki. Próbálok pozitívan hozzáállni a dolgokhoz, meg tényleg én nem gondolkodok semmiről sem negatívan, de ez a dolog frusztrál.
Munkahelyen, suliban, biztosan kialakul egy baráti társaság, akivel lesznek közös programok és jön a szerelem is, ne aggódj.
Másfelől Te is tehetsz ezért, nem kell várni a szerelemre, szerencsére. Az internet korát éljük, tucatnyi közösségi oldal, ismerkedős felület van, ahol simán lehet barátokat találni, ha nem is akarod, még akkor is :D
Pl, itt is sok embert megismertem és lett volna lehetőség találkozásra is, de egyéb okok miatt nem került rá sor eddig.
Szerintem nézz szét kicsit jobban és ismerkedj. Hidd el, rengeteg lehetőség van :) 26/f
Persze a személyes ismerkedés híve vagyok én is, mert az internet csapdája az, hogy itt mindenki az lehet aki akar. Viszont, ne vesd el ezt a lehetőséget sem, csak azért, mert volt egy rossz tapasztalatod.
Nem feltétlenül társkeresőre gondoltam. Rengetek csoport van facebookon is. Pl imádod a kutyusokat és ott rendszeresen írsz, beszélgetsz a többiekkel,könnyen lehet hasonló érdeklődésű barátokat szerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!