Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol/hogy találhatnék párt?
Budapesten lakom, de az utóbbi időben már nem járok el otthonról (idő és energia hányában) és a baráti társaságomon keresztül már nincs elérhető lány.
Szerintetek hol ismerkedhetnék? Az a helyzet, hogy nem vagyok az a nagy dumás, tehát mondjuk egy beülős vagy hasonló helyen nem érzem jól magam..
Hát sportolni konditerembe járok, oda meg edzeni megyek, nem csajozni, ráadásul nem is tudnék mivel leszólítani senkit.
Neten pedig nem nagyon próbáltam, de szerintem annyi üzenetet kapnak a lányok, hogy nem nagyon válaszolnak. Ráadásul nekem nincsenek faszán beállított képeim meg minden, amit minden srác nyomat.
25 éves vagyok, és fesztiválokra szeretek járni, meg bulizni.
Odamenni meg odamegyek a lányokhoz, csak kicsit unalmasnak tűnhetek így a beszélgetések alatt, nem vagyok az a nagy sztorizgató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!