Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért visel el a pasi bármit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért visel el a pasi bármit egy szexért?

Figyelt kérdés

Egyszer randiztunk, ott volt egy csók, de egyikünk sem akar járni a másikkal.

Viszont beszélünk azóta is napi szinten, de ezt furcsállom, mert amúgy néha beszologatok neki, már többször is jól megmondtam a magamét, meg szoba került a szex is, de már 2x is meggondoltam magamat. Harmadjára azért nem tervezem. :D Amúgy nem direkt csinálom, csak elég szenvedélyes típus vagyok.

Azt mondta már, hogy jó fej vagyok, meg bejovok neki, de csomó nője volt már, komolytalanok is, szóval bárkit megkaphatna, nem értem, miért tűri el, amit csinálok. A pasiknak komolyan ennyire fontos egy punci?

21L

2016. szept. 3. 10:35
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
De pont ezt mondom, hogy bárkit megkaphat, szóval én sem értem.
2016. szept. 3. 12:12
 12/17 anonim ***** válasza:

Van rá valami bizonyítékod, hogy bárkit megkaphat? Mondjuk a csajok ismeretlenül is ráköszönnek az utcán, vagy tudod, hogy pár szilikonos plázacica exbarátnője zaklatja?

Mondani bármit lehet, de ha mégis úgy van, ahogy mondja, akkor azok a lehetőségek lépnek érvénybe, amit ezután írtam:

- Mazochista,

- Szereti a kihívásokat

- Szerelmes beléd.

Kérdés megválaszolva!

Dante

2016. szept. 3. 12:18
 13/17 anonim ***** válasza:

Tényleg, honnan tudod, hogy bárkit megkaphat? Annyira jóképű, vagy gazdag?

Amúgy a pasiknak alapvetően fontos a szex és nem mindegyiket zavarja, ha beszólogatnak nekik a lányok, sőt némelyiket külön izgatja, ha egy csaj kicsit ilyen tűzrölpattantabb.

2016. szept. 3. 15:03
 14/17 anonim ***** válasza:

Az is lehet, hogy olyan flegma személyiség, akit nem érdekel semmi, mondhatsz neki bármit, leszarja, a szexben pedig persze hogy benne van.

Vagy tényleg kedvel legalább egy kicsit.

2016. szept. 3. 15:11
 15/17 A kérdező kommentje:

Mert nagyon sok barátnője volt már. Jóképű és gazdag is, szóval szerintem értitek, miről beszélek. :D

Mondjuk a legtöbb nőt nem zavarja, hogy néha nagyon bunkó, engem viszont zavar, szóval soha nem járnék vele.

2016. szept. 3. 15:29
 16/17 anonim ***** válasza:

De valahol megválaszoltad már magadnak a kérdést, hiszen te is alig bírod elviselni őt mégis ugyanúgy vágysz rá szexuálisan, mint ahogy ő rád. Magadnak is feltehetnéd ugyanezt a kérdést, hogy miért viseled el őt? Te mennyire vonzódsz hozzá? Gyakran fantáziálsz róla?

Ilyen előfordul egyébként, hogy egy férfi és egy nő őrülten vágyik egymásra testileg, miközben egyáltalán nem jönnek ki jól egymással, ahogy ennek az ellenkezője is.

2016. szept. 3. 15:46
 17/17 A kérdező kommentje:
16: Végül is igen, lehet ez van a dologban. Hát ez furcsa, mert amikor randiztunk, akkor a randi alatt én annyira nem voltam azért elájulva tőle, de aztán megcsókolt, és az viszont eszméletlen jó volt, kb. petting lett belőle:D Szóval igen, nagyon bejön a srác testileg.
2016. szept. 3. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!