Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért visel el a pasi bármit egy szexért?
Egyszer randiztunk, ott volt egy csók, de egyikünk sem akar járni a másikkal.
Viszont beszélünk azóta is napi szinten, de ezt furcsállom, mert amúgy néha beszologatok neki, már többször is jól megmondtam a magamét, meg szoba került a szex is, de már 2x is meggondoltam magamat. Harmadjára azért nem tervezem. :D Amúgy nem direkt csinálom, csak elég szenvedélyes típus vagyok.
Azt mondta már, hogy jó fej vagyok, meg bejovok neki, de csomó nője volt már, komolytalanok is, szóval bárkit megkaphatna, nem értem, miért tűri el, amit csinálok. A pasiknak komolyan ennyire fontos egy punci?
21L
Fontos, igen, ez egy ősi ösztön, nem tudsz ellene mit tenni.
Én amúgy szeretem azt, ha egy lány nem kezes bárányként bánik velem, hanem igenis megmondja, ha valami nem tetszik és akár be is szól, ez önmagában nem jelenti azt, hogy nem kedvel.
A fő kérdésre válaszolva:
Azért, mert ki nincs választási lehetősége. Ha rajtad kívül még 10 toppmodell csaj kopogtatna az ajtaján, akik dugnának vele, egészen biztosan nem foglalkozna veled. Én is csak addig viseltem el a barátnőmtől sok dolgot, amíg attól tartottam, hogy nem akad nekem más. Most, hogy tudom, válogathatok a nők közül nem viselek el semmit a nőktől, hanem dobom a fenébe, és keresek egy másik csajt.
További lehetőségek:
- Mazochista hajlamai vannak, esetleg szereti a kihívásokat,
- Szerelmes beléd
Üdv. Dante
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!