Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vonzóak ezek a tulajdonságok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonzóak ezek a tulajdonságok, vagy ellenkezőleg, inkább taszítóak? 21/L

Figyelt kérdés
Nem iszom, nem cigizek, nem járok bulizni, nem öltözködöm kihívóan, nem sminkelem magam, még az üdítőket sem szeretem. Teljesen szürke kisegér vagyok. Persze sokan mondjátok, hogy a visszafogott, visszahúzódó lányokat keresitek, de én valahogy nem ezt tapasztalom.
2016. szept. 1. 12:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ezek jó tulajdonságok, azt leszámítva, hogy még az üdítőket sem szereted. Én is rohadt ritkán iszom üdítőt, de olykor lecsusszan. Szóval ha emellé ilyen házisárkány is lennél, hogy ezt ne csináld, azt ne tedd, az zavarna. Mondjuk cigizni én sem cigizem, buliba sem járok, nincs semmi zizim férfiként, de ez még bőven nem elég sokszor, hogy ne csesztessen egy nő.
2016. szept. 1. 17:09
 12/13 anonim ***** válasza:
A felsorolt tulajdonságok számomra is vonzóak, mármint hasonló társat keresek, viszont az is igaz, hogy azok a lányok könnyebben magukra vonzzák a figyelmet, akik feltűnőbbek. Úgy is írhatnám, hogy párkapcsolatban ezek vonzó tulajdonságok, viszont ha nincs kapcsolatod, inkább egy kicsit tűnj ki a tömegből.
2016. szept. 1. 18:09
 13/13 anonim ***** válasza:
csak a nem cigizik az igazi pozitívum, a többi annyira nem fless
2016. szept. 2. 00:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!