Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen negatív tulajdonságok mellett mennyire lesz nehéz valakit találnom? őszintén elmondom az összeset 19/L
-buta vagyok, matekból csak szóbelivel érettségiztem le
-borzalmasan vezetek, az istenek sem tudok jobb lenni benne
-nem bírok könyveket olvasni mert nem bírok odafigyelni hosszabb ideig
-kézügyességem 0 a vasgolyót is tönkreteszem
- diákmunkán egy irodában kellett fénymásolnom számlákat, azt is elrontottam állandóan, ki is rúgtak
-egy rakás szerencsétlenség vagyok
antiszociális vagyok.
nem szeretek kimozdulni, pont mert egy nagy 0 vagyok.
De jól el tudom játszani hogy vidám vagyok, nem szoktam szomorúnak tűnni, mert ezzel nem terhelek másokat.
Én meg is buktam matekból, most mégis mérnökként igen jól keresek...
egyébként még azt elfelejtetted leírni, hogy frigid vagy, csúnya, és lusta :D :D :D komolyan, ennyire senki nem lehet rossz, csak az énképed hibás
Mindezek ellenére még lehetsz egy aranyos,jófej, jó ember.
Ne értékeld le magad ilyen durván.
Nem megy a matek,ettől még nem biztos, hogy buta vagy.
A hibák, amiket elkövettél, nagyban köszönhető az önbizalomhiányodnak, rossz önbecsülésednek,nem pedig a bénaságodnak.
nem hiszem hogy csúnya lennék, mondjuk alacsony vagyok és nem szoktam szoláriumozni meg napozni, de attól még nem tartom magam csúnyának, csak persze nem victori secret's modell vagyok.
Lusta se, csak a tanuláshoz, dep l majdnem minden nap yogázom.
Frigid? nem tudom mi az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!