Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan engedjem el a fülem mellett a negatív beszólásokat?
Szép vagy! :)
Gondolj arra, hogy biztos csak irigyek.
gondolj bele, hogy aki kövér pl. azt menniy megjegyzés éri majdnem nap mint nap. aztán megtanulja elengedni a füle mellett.
azokra koncentrálj, akik szeretnek téged, és nem a hibáidat hányják a szemedre folyamatosan, hanem normálisan beszélnek veled.
engem is sokan utálnak, vagy a személyiségem, vagy a külsőm miatt, de már nem érdekel. van egy halom ember, aki kedvel, és szeret velem lenni. nekem ők a fontosak, nem az a pár senki, akinek épp olyan kedve van, hogy beszól. ők nekem nem referenciaszemélyek.
nyilván minden nőnek fontos, s szükséges a folyamatos megerősítés. ez a párod feladata lenne elsősorban.
de neked is tisztában kell lenned saját magaddal!
vegyél elő egy papírt, s írd fel rá az összes létező jó tulajdonságod (külső és belső), nézegesd magad a tükör előtt és mondd a szemedbe, hogy mennyire szereted magad és mennyire pozitív a kisugárzásod! egész egyszerűen érezd jól magad a bőrödben! ha mindez meglesz, észre fogja venni a környezeted is. csak úgy sugárzik majd belőled a femme fatale :)
Legfőbb dolog eldönteni, hogy NEM VAGY DÍCSÉRETFÜGGŐ, nincs szükség megerősítésekre, stb. Te az vagy, aki vagy, csak saját magad ítélheted meg magadat. Nézz gyakran a tükörbe, igazítsd úgy , hogy tetszetős legyél, és ennyi legyen elég. Más is van az életben, mint szépség , szex, siker, pénz.
Gyógyító dal a Belső Gyermekhez: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!