Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen negatív tulajdonságok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen negatív tulajdonságok mellett mennyire lesz nehéz valakit találnom? őszintén elmondom az összeset 19/L

Figyelt kérdés

-buta vagyok, matekból csak szóbelivel érettségiztem le

-borzalmasan vezetek, az istenek sem tudok jobb lenni benne

-nem bírok könyveket olvasni mert nem bírok odafigyelni hosszabb ideig

-kézügyességem 0 a vasgolyót is tönkreteszem

- diákmunkán egy irodában kellett fénymásolnom számlákat, azt is elrontottam állandóan, ki is rúgtak

-egy rakás szerencsétlenség vagyok

2016. ápr. 17. 16:02
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
92%

A baj, nem veled van, hanem a társadalommal. Nagyjából ugyanezeket leirhatnam, amiket te csak en fiú vagyok s mar harmincegy eves, sot nekem meg jogsim sincs, az oktatóm azt mondta, rosszabbul vezetek mint egy lany. A problema ott van, hogy nem tudod miben vagy jo, en pl tok jól főzök, jól bánok az emberekkel ezert olyan melot csinálok ahol segítek embereknek, mindenki nagyon szeret, s egyáltalán nem tartom magamat egy rakás szerencsétlenségnek, csak másban vagyok jo mint amit a társadalom hangsulyoz, hogy legyél jo.

Ha külsőd nagyjából rendbe van akkor nyugi, előtted az élet, tálald ki mi az amit szeretsz csinálni s indulj el abba az irányába.

2016. ápr. 17. 16:20
 12/25 A kérdező kommentje:
én még főzni se tudok lány létemre:(
2016. ápr. 17. 16:22
 13/25 anonim ***** válasza:
tökéletes nő vagy :D
2016. ápr. 17. 16:24
 14/25 anonim ***** válasza:
50%
Szopni gondolom tudsz
2016. ápr. 17. 16:24
 15/25 A kérdező kommentje:

tapasztalatlan vagyok...

akartam ilyne könyveket olvasni de nem bíro kfigyelni...

2016. ápr. 17. 16:27
 16/25 Blade Bone ***** válasza:
A vasgolyót hogyan lehet elrontani? :D :D Amúgy ez nem is sok hiba, és pl a jogsit hogy tudtad megszerezni? Oda azért kell figyelem..
2016. ápr. 17. 16:30
 17/25 A kérdező kommentje:

szerintem tetszettem a vizsgabiztosnak azért engedett át.

borzasztó voltam ott is. rossz is visszagondolni rá :(

2016. ápr. 17. 16:33
 18/25 anonim ***** válasza:
60%
Olcsó tollkorsás a kérdés :D De ha ez mind igaz is lenne akkor sem lennél fele annyira rossz helyzetben sem mint egy átlagos vagy átlag alatti férfi.
2016. ápr. 17. 16:39
 19/25 anonim ***** válasza:
természetesen troll, de nincs ezzel semmi gond :)
2016. ápr. 17. 16:40
 20/25 anonim ***** válasza:
Ez nem túl sok negatív tulajdonság és végül is mindegyik egy dolgot jelent összefoglalva: szétszórt vagy és figyelmetlen. Ennyi. Ez elég sok emberre igaz, szóval ettől még nem leszel rosszabb senkinél.
2016. ápr. 17. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!