Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen negatív tulajdonságok mellett mennyire lesz nehéz valakit találnom? őszintén elmondom az összeset 19/L
-buta vagyok, matekból csak szóbelivel érettségiztem le
-borzalmasan vezetek, az istenek sem tudok jobb lenni benne
-nem bírok könyveket olvasni mert nem bírok odafigyelni hosszabb ideig
-kézügyességem 0 a vasgolyót is tönkreteszem
- diákmunkán egy irodában kellett fénymásolnom számlákat, azt is elrontottam állandóan, ki is rúgtak
-egy rakás szerencsétlenség vagyok
A baj, nem veled van, hanem a társadalommal. Nagyjából ugyanezeket leirhatnam, amiket te csak en fiú vagyok s mar harmincegy eves, sot nekem meg jogsim sincs, az oktatóm azt mondta, rosszabbul vezetek mint egy lany. A problema ott van, hogy nem tudod miben vagy jo, en pl tok jól főzök, jól bánok az emberekkel ezert olyan melot csinálok ahol segítek embereknek, mindenki nagyon szeret, s egyáltalán nem tartom magamat egy rakás szerencsétlenségnek, csak másban vagyok jo mint amit a társadalom hangsulyoz, hogy legyél jo.
Ha külsőd nagyjából rendbe van akkor nyugi, előtted az élet, tálald ki mi az amit szeretsz csinálni s indulj el abba az irányába.
tapasztalatlan vagyok...
akartam ilyne könyveket olvasni de nem bíro kfigyelni...
szerintem tetszettem a vizsgabiztosnak azért engedett át.
borzasztó voltam ott is. rossz is visszagondolni rá :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!