Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol/hogyan ismerkedhetnék, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol/hogyan ismerkedhetnék, ha az átlagtól teljesen és minden szempontból eltérek?

Figyelt kérdés

Szóval, olyan eszmei*-spirituális-filozófiai nézeteim vannak, amik miatt az átlag ember teljesen elítél és azonnal tudatlannak bélyegez, pedig nem is érti. Jelenleg világszerte több törvény is bünteti, hogy valaki nyilvánosságra hozza ezeket az eszméket, illetve ha elítélnek miatta, bíróságon nem bizonyíthatod az igazadat, mert tilos.

(*politikai, de ez a szó hitelét/értelmét vesztette már)

Szóval, hogy érthetőbbé váljon: képzeljetek el egy adott történelmi időszakban egy üldözött embercsoportot. Megfelelő / hasonlatos történelmi példát nem tudnék mondani, ami lényegében/tárgyában megfelel, ellenben a korai keresztények üldözése körülményeit tekintve megfeleltethető ennek a helyzetnek (mondjuk abban az időben, mikor még tényleg kevesen voltak).

Leszögezném, hogy az illegalitás alatt itt szigorúan "gondolati bűnözésről" van szó, nem arról, hogy mondjuk szeretek szabad időmben templomokat égetni. Nem vagyok sem anarchista, sem ateista.

Hogy pontosan mik ezeknek az eszméknek nevei felesleges leírni, hiszen mint mondtam, a legtöbb embernek nincs meg a szükséges háttértudása vagy logikája ahhoz, hogy helyesen ítélje meg őket, lévén a végletekig elfogultak, persze minden valós bizonyíték nélkül.

Ráadásul, mivel nem csak egy "kíváncsi" embert keresek, hanem olyat, aki képes nekem is adni valamit (az egyirányú tanítgatásban számomra semmi haszon sincs, bárkinek beszélhetnék ezekről, mert a népesség 99%-a nincs ezeknek tudatában), így még nehezebb a dolgom, annak ellenére is, hogy az elvárásaim összessége kifejezhető ennyivel:

1. Hasonló világnézet, vagy legalábbis mély (antik) intellektuális ismeretek amire alapozhatok, vagy amivel képes érdemi beszélgetést folytatni a számomra fontos témákban

2. Elfogadható kinézet (tehát az első pontért bőven hajlandó vagyok lejjebb venni a lécet kinézet terén (egy bizonyos pontig; ez a pont pedig messze nem elérhetetlen) ez úgyis elkerülhetetlen). Lényegében itt inkább egészségességet írnék, de a szépség és az egészség lényegében ugyanaz; ami egészséges, az szép. A lényeg: sokkal fontosabb az ideológiai egyetértés nekem, mint a kinézet.

Természetesen nem a klónommal akarok összejönni, így teljesen nyitott vagyok azokra a témákra, amikben ő érdekelt, és szívesen részt vennék a hobbijaiban is - legalább kipróbálás szintjén.

Keresztények véleményére nem vagyok kíváncsi. Igen, arrogánsnak tűnök, és nem, a valóságban nem vagyok az.

20/F, INTP

2016. szept. 1. 12:04
1 2
 11/16 Költőnő? ***** válasza:
Nem érted, mire gondolok. Nem baj.
2016. szept. 2. 18:42
 12/16 anonim ***** válasza:
Egy újabb titkos imádó... Milyen szép is az élet! :-))
2016. szept. 2. 18:50
 13/16 A kérdező kommentje:

Miből kellene értenem? Abból, hogy "ez így nehézkes lesz"? Nem, tényleg nem tudom, hogy mire gondolt a költő. :)

2016. szept. 2. 20:59
 14/16 Költőnő? ***** válasza:

Istenkém, hát értelmezd a korábbiak függvényében. Hol/hogyan ismerkedhetnél kérdésedre nehéz választ adni konkrétumok nélkül, az egész kérdésed egy ködös megfogalmazás. Átlagtól teljesen eltérő. Írtam vala, hogy attól szinte mki eltér, konkrétumok hiányában így nehéz értelmezni az átlag fogalmát.

Innentől lehetetlen értelmezni esetedben a hasonló világnézet fogalmát is, hiszen gyakorlatilag a tiédről sem tudunk semmit.

Az arroganciáról meghát... de, sztem valójában is az lehetsz vmilyen szinten. A kérdésed és hszeid olvasva nehéz elhinnem az ellenkezőjét.

Kicsit olybá tűnik az egész stílus, mintha a kamaszkor lázadását még nem nőtted volna ki.

2016. szept. 3. 10:06
 15/16 A kérdező kommentje:

Feltételeztem az általánosságban való kommunikáció, ahol nem ismerjük a tagokat (X, Y, Z, stb. = hogy miben hiszek) nem okoz problémát. Nem kell tudnom, hogy mit jelent X, ahhoz, hogy tudjak róla dolgokat, és kiszámoljam az eredményt.

A kérdés lényegében lényegtelenné vált, többek közt ezen videó hatására:

https://www.youtube.com/watch?v=00xegtA-qMk&spfreload=10

Hajlok egyetérteni vele. Persze, ha annyira "egyszerű" lenne ez most is, mint pár évszázada volt... :)

2016. szept. 3. 15:01
 16/16 anonim válasza:
Pogányság, erdő, elméleti alapú rasszizmus, Burzum, kollektív tudattalan, elfeledett(lopott) tudás, agymosásban tartás, hulladék többség, INTP. Sajnos fiú vagyok, de én is ugyanide jutottam gondolatilag. Jó látni, hogy vannak még mások is.
2017. szept. 24. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!