Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Budapesten élni magyarként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapesten élni magyarként ilyen szempontból nem túl jó?

Figyelt kérdés

A külföldieknek egész jó véleményük és élményük van Budapesttel kapcsolatban. De ez nem bonyolult miért, minden férfi jól érzi magát ott ahol olcsó a pia és körülrajongják a fiatal bennszülött nők. Akár Afrikában is jól lehet így érezni magad, persze ha van jó sok óvszer nálad.

Márpedig sajnos minden nőnek nyugat-Európai férfi kell, mert az ottani bérszínvonal annyira más, annyira összehasonlíthatatlan, szinte minden szakmában, hogy egész egyszerűen egy magyar férfi itthon nem tud olyan anyagi egzisztenciát biztosítani, így értelem szerűen minden magyar nő a nyugat-Európai férfi után kajtat.

Ilyen szempontból (főleg férfiként) nem rossz ott a magyaroknak? Hogy minden külföldivel szemben masszív hátrányban vannak a magánélet tekintetében?

Bónusz kérdés: Ha megtanulok perfektül németül (angolul már tudok) és kimegyek Bécs-be, vagy Münchenbe dolgozni diplomával, és hanyagolom a magyar nyelvet, csak akkor használom, ha muszáj, akkor egy idő után lehetek a nők szemében én is echte nyugat-Európai férfi?

2016. aug. 2. 12:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
21%

Én meg belefáradtam a magyar nőkbe és most oroszt keresek. Sokkal kedvesebbek, mosolygósabbak, nem picsognak annyit. Később öregszenek, jobban adnak magukra.

Bónusz válasz: Nem lehetsz, mert a mentalitásodat nem tudod elhagyni.

2016. aug. 2. 13:12
 2/16 anonim ***** válasza:
43%

Normális szakma kell,és nincsen para.

Igen egy gyári melós az jobb ha keres magának két havonta egyszer prostit vagy beéri egy dagadékkal.

2016. aug. 2. 13:15
 3/16 anonim ***** válasza:
96%

'egy magyar férfi itthon nem tud olyan anyagi egzisztenciát biztosítani'

Dehogynem.

'minden magyar nő a nyugat-Európai férfi után kajtat'

Ezt mégis honnan szedted? :D

Ilyen szempontból (főleg férfiként) nem rossz ott a magyaroknak? Hogy minden külföldivel szemben masszív hátrányban vannak a magánélet tekintetében?

Nem. A külföldi férfiakhoz képest sokkal inkább előnyben vagyok mint hátrányban.

2016. aug. 2. 13:17
 4/16 anonim ***** válasza:
92%

Nem unod még?!

Költözz le Mucsaröcsögére vagy Bivalybas.znádra, és ott olajat fognak hug.yozni utánad a jóféle, keresztény, 30 éves szűz lányok, akik még kábeltévét se láttak, nem hogy külföldit.

2016. aug. 2. 13:24
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Jól látod a helyzetet kerdező,egy budapesti magyarnak sincs barátnője...

istenem...

2,az én barátom gyàrban dolgozik ;)

2016. aug. 2. 13:29
 6/16 anonim ***** válasza:
36%

Ez többrétű amúgy a magyar pasik 90%-nak se élete,se stílusa,se ambíciója.Konkrétan semmi,látom.

ritka kivételek akik tesznek magukért és jó velük lenni.

2016. aug. 2. 13:30
 7/16 anonim ***** válasza:
Nem vagyok se prosti,se dagadék.:D
2016. aug. 2. 13:31
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Megtanultál perfektül egy idegen nyelvet, csak közben elfelejtettél gondolkodni. Szerinted megérte?

[Bónusz válasz: láttam már sokféleképpen rosszul leírva a nyugat-európait, de így, hogy nyugat-Európai, még soha. Egy élmény volt, köszönöm.]

2016. aug. 2. 13:32
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Félre ne értsd nem védem én a magyarokat, távol áll tőlem, de például a brit pasik hány százalékának van élete, stílusa és ambíciói? Nem soknak.

2016. aug. 2. 13:34
 10/16 anonim ***** válasza:

1. Menj Afrikába, és ott ugráltasd magad körbe a bennszülött nőkkel. Aztán meg azért fogsz sírni, mert kiröhögnek a kis farkad miatt a 25+ fekete doronghoz szokott nők.

(Írhattam volna úgy is, an.yád a bennszülött...)

2. Nagyon sok külföldi nő is jön, csapj le rájuk, ne csak a nőknek legyen jó!

3. NEM minden magyar nő pénzéhes rihe, aki csak a pénz után kajtat. Azért nincs nőd, mert így gondolkodsz... Akkor se kellenél a magyar nőknek, ha rajtad kívül már csak egy löttyedt sárgarépa maradt.

4. Te mindegy, hogy mennyire jól beszéled a nyelvet, annyira leszel te ott nyugat-európai férfi, mint itt Abdullah Szíriából... örökké csak egy balkáni bevándorló maradsz. Sose fogsz labdába rúgni a bennszülött férfiak mellett.

Azt magyarázd már el, milyen párkapcsolati esélyeket ront az, hogy 10-20 fős csürhében vonulnak a túristák a belvárosban, és nézik a nőket?!

Vagy hogy elmennek egy sztriptízbárba, és 250 ezeret kifizetnek egy koktélra?!

Aki meg itt él, és itt dolgozik, az mégiscsak magyar fizetésből él jó színvonalon, csak mondjuk képzettebb, mint te.

Ha annyi eszed van, amennyi a kérdésedből kiviláglik, az igen szomorú. Főleg ha ennyi ésszel lehet ebben az országban diplomát szerezni, még büfé-ruhatáros szakon is.

2016. aug. 2. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!