Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Budapesten élni magyarként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapesten élni magyarként ilyen szempontból nem túl jó?

Figyelt kérdés

A külföldieknek egész jó véleményük és élményük van Budapesttel kapcsolatban. De ez nem bonyolult miért, minden férfi jól érzi magát ott ahol olcsó a pia és körülrajongják a fiatal bennszülött nők. Akár Afrikában is jól lehet így érezni magad, persze ha van jó sok óvszer nálad.

Márpedig sajnos minden nőnek nyugat-Európai férfi kell, mert az ottani bérszínvonal annyira más, annyira összehasonlíthatatlan, szinte minden szakmában, hogy egész egyszerűen egy magyar férfi itthon nem tud olyan anyagi egzisztenciát biztosítani, így értelem szerűen minden magyar nő a nyugat-Európai férfi után kajtat.

Ilyen szempontból (főleg férfiként) nem rossz ott a magyaroknak? Hogy minden külföldivel szemben masszív hátrányban vannak a magánélet tekintetében?

Bónusz kérdés: Ha megtanulok perfektül németül (angolul már tudok) és kimegyek Bécs-be, vagy Münchenbe dolgozni diplomával, és hanyagolom a magyar nyelvet, csak akkor használom, ha muszáj, akkor egy idő után lehetek a nők szemében én is echte nyugat-Európai férfi?

2016. aug. 2. 12:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
69%

Egyes orszagok nepe nem azert vonzobb a nok szamara 1-2 ezer km-el messzebb szuletett, hanem azert mert vannak olyan orszagok ahol nem arrol szol az embere elete hogy: "jaj de rossz itt minden, dehat ugysem lehet tenni semmit, mert elnyom a hatalom, manapsag meg mar semmi sem olyan jo mint regen (mondje ezt 20 evesen)"

Tehetetlenseg, nyafogas, butasag, alacsony intelligencia, non-stop duzzogas a vilag ellen, lustasag nagyon nem szexi tualjdonsagok. Ilyen hozaallassal egy kulfoldi se kellene senkinek.

Roviden, azt is lehet ne hogy a ferfiak abbahagyjak a kifogas keresest, meg a hulye meggyozodeseiket a vilag mukodeserol es elkezdhetnek fejleszteni magukat erzelmileg es ertelmileg is.

Most johet a lepontozas es a picsogas en nem tudom kinek milyen nehez helyzete van ebben a mocsarban.

27/F

2016. aug. 2. 13:42
 12/16 anonim ***** válasza:

"Minden nőnek"

Miből vontad le ezt a csodás következtetést? Mert ha kikapcsolod a gépet, és kimész az utcára, (még kicsit fejletlen az immunrendszered, de azért túl fogod élni az első sokk után), nem ezt fogod látni.

Rengeteg férfi és nő megy az utcán kézen fogva, csókolóznak a padon, babakocsit tolnak, kutyát sétáltatnak, fagyiznak, strandra mennek, stb. És legtöbbjük magyar férfi és magyar nő.

Akkor mégis miből vonsz le ilyen következtetést, hogy "minden nőnek .... kell".

Nyugodj bele, hogy ahány nő, annyiféle pasit tartanak vonzónak, és mindnek más kell.

Épp csak olyan szerencsétlen nyomorék nem született még a világra, akinek pont te kellesz...

Bónusz válasz: fogd a motyódat, és húzz el Ukrajnába, a sztyeppékre, vagy Románia legeldugottabb bugyraiba, esetleg Albániába, ahol a sza.ros 90 ezres fizetésed elég, hogy te legyél a gazdag nyugati turista a nőknek, és literszámra tudod venni olcsó vodkát vagy házipálinkát. Csak ne felejts el jó sok óvszert vinni!

2016. aug. 2. 13:49
 13/16 A kérdező kommentje:

Én 4 évig éltem Budapesten és tudom, hogy ott a nyugat-Európai férfi az a nagybetűs FÉRFI. Annak megvan mindene, még ha egy egyszerű gyári munkás is. Németországban még egy gyárban is 1600-1900 Euro-t keres egy melós, itt meg 400-500 Euro-t.

2016. aug. 2. 13:52
 14/16 anonim ***** válasza:

"akkor egy idő után lehetek a nők szemében én is echte nyugat-Európai férfi?"

Én kettős anyanyelvű vagyok és nemrég kinn éltem egy ideig Ausztriában. Amíg echte németnek hittek a kiejtésem alapján, addig jó voltam a kinti nőknél, abban a pillanatban, hogy kiderült magyar vagyok, hirtelen egy nő sem ért már rá soha többé. Státusz, barátom, az ami a nőknek fontos, a külsőn kívül és ez neked mint k-europai férfinak sohasem lesz meg, még ha tudsz is rendes pénzt keresni.

2016. aug. 2. 13:55
 15/16 anonim ***** válasza:

'Annak megvan mindene, még ha egy egyszerű gyári munkás is. Németországban még egy gyárban is 1600-1900 Euro-t keres egy melós'

Akkor menj Németországba egyszerű gyári munkásnak 2000 EUR-ért és neked is mindened meg lesz. (Nehogy azt hidd, hogy ez olyan nagy összeg.) Utána gyere vissza Budapestre echte nyugati férfiként. De az óvszert még kint Németországban vedd meg!

2016. aug. 2. 13:59
 16/16 anonim ***** válasza:

Én 3 éve élek Budapesten, és soha nem sikerült még szóba elegyednem külföldi pasival, csak egy tök aranyos japán lánnyal :D Úgy mondod ezt, mintha MINDENHOL ott lennének falkákban a milliárdos német, angol pasik :D

Egyetlen egy "magyar" lány ismerősömnek van külföldi pasija.. Náluk a pasi olasz, de a lány is az félig.

Amúgy angolból felsőfokú nyelvvizsgám van, most kezdtem tanulni franciául, úgyhogy nem hiszem, hogy gondot jelentene kommunikálni külföldiekkel, de azért párkapcsolatban fontosnak tartom, hogy az anyanyelvemen tudjak vele kommunikálni, érzéseket kifejezni mégiscsak egyszerűbb úgy.

A bér meg nem ilyen fontos, illetve nem ilyen egyértelmű a különbség. Dolgoztam már gyárban operátorként, az ottani srácoknak volt barátnőjük vagy feleségük, nem is csúnya. Hát, valóban nem fullis plázaribik voltak, hanem normális lányok, lehet, hogy ez nálad hátrány... Viszont ha valakinek a pénz a lényeg, akkor itthon is tud találni olyan pasit, aki gazdag, ehhez nem kell külföldi..

Egyébként a pénzéhes k...ákat miért felszedni akarod? Én hanyatt-homlok menekülnék az olyan nők elől, akik csak le akarnak húzni...

Én tök szívesen barátkoznék más kultúrából származó emberekkel, bár inkább ázsiai, vagy afrikai emberekre gondolok itt, viszont párkapcsolat terén csak magyar pasi jöhet szóba. A bér se érdekel különösebben... Annyi "elvárásom" van, hogy ha mindketten dolgozunk, akkor ne éhezzünk, és ne kelljen rettegni, hogy az utcára kerülünk, és ennyi... A pénz csak egy szükséges rossz, ami kell a túléléshez, ennyi. Többet számít az, hogy a pasinak legyen ideje rám, ne legyen munkamániás.

Amúgy ha elutazol valahova nyaralni, ott természetes, hogy jól érzed magad, mert teljesen más, mint ott élni, dolgozni, stb... Jópofa volt Bulgáriában nyaralni anno a családommal, jól éreztem magam ott, de nem laknék ott :D

2016. aug. 2. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!