Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen nehéz a neten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz a neten férfiakkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
Ismerkedtem férfiakkal és pár mondatváltàs utàn képet kérnek. Gyakorlatilag a màsodik mondat utàn. Vagy most pl. Leveleztem egy pasival aki volt annyira szimpi, hogy facen megnézzük egymást, de a telefonszámon kérte volna el.A face nem érdekelte. Nem értem miért nem lehet normàlisan ismerkedni. Volt olyan, hogy pl. egy pár napig chateltem egy pasival és összejöttünk. Vagy szimpatikusok voltunk beszélgetés során, igaz képen nem jöttünk be egymàsnak, de nem tragédia még ismerősök vagyunk. Szóval nem értem, hogy a férfiak többsége miért nem beszélget a társkeresőn?
2016. aug. 31. 21:11
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:

Velem nem nehéz ismerkedni.

Ha mindig hasonló gondok jelentkeznek, akkor talán elgondolkodhatnál azon, hogy a keresési paramétereiden kellene változtatnod.

2016. aug. 31. 22:53
 42/46 anonim ***** válasza:
90%

Én meg azt nem értem, hogy ezen mit nem lehet érteni.

A képkérés teljesen normális dolog. Az emberek olyan társat keresnek, akit külsőre és belsőre is meg tudnak szeretni. Gondolom te se jönnél össze olyan emberrel, aki minimális szinten se képes fizikai vonzalmat kelteni benned..

Annak az eldöntésére, hogy belsőleg mennyire passzolunk, sok idő és energia szükséges. A külsőt viszont azonnal le lehet csekkolni. Tehát teljesen logikus, hogy az elején kérek képet, és ha az alapján is ok a dolog, akkor mehetünk tovább az ismerkedésben. De ha nem, akkor ne húzzuk egymás idejét.

Ismerősöm van elég, társat keresek.

Mondjuk én alapból nem veszem komolyan az olyan nőket, akik nem vállalják képpel magukat a társkeresőkön - ez számomra komolytalan.

A levelezgetős bohóckodás rövidre zárása dettó ugyanez. A levelezgetés nem maga a cél, hanem csak egy újabb szűrés a személyes találkozó előtt. Az, hogy mennyire tudunk egymásra hangolódni, az úgyis csak személyes találkozókon tud kiderülni, szóval a levelezgetésnek csak annyi értelme van, hogy azt eldöntse az ember, van-e értelme személyesen is találkozni.

2016. szept. 1. 00:19
 43/46 anonim ***** válasza:

Kérdező, alapból például azért, mert a társkereső baromira erőltetett, és tiszta húspiac jellege lett a dolognak. Ez nem mindenki szemében vonzó, persze a skalpvadászoknak mindegy, ők csak strigulázgatnak...

Másrészt a társkeresőn a nők 100%-a a külsőségekre és az anyagiakra megy rá. Itt a GYK-n is volt számos pasas, aki kísérleteket végzett. Megcsinálta a saját eredeti profilját, és egy kamuprofilt alfahím-képekkel, hét számjegyű havi jövedelemmel, dögös verdával stb. Az eredmények a következők voltak: Az átlagpasas írt 100 levelet és 1 választ kapott, míg az alfahím-profillal 0 levelet írt, és 24 választ kapott naponta. Szerintem további magyarázatra nincs szükség.

Én is kerülöm a társkeresőket mint a pestist. Aki bejövős a csajoknál, annak úgyis bárhol jól mehet az ismerkedés, aki meg nem kell nekik, az nyomtathat magáról óriásplakátokat a világ minden nagyvárosába, akkor sem fog kelleni. Érted...

2016. szept. 1. 01:48
 44/46 anonim ***** válasza:

Valamennyire megértelek, kérdező. Számomra is sokkal fontosabb, hogy bizonyos témákban egyetértsünk, mint hogy minél inkább az álomnőt testesítse meg, akivel beszélek.

Főleg, hogy ezek a témák (eszmei, vallási, filozófiai) annyira specifikusak,hogy olyan embert találjak, aki ezek mellett az álomnőm is, szinte esélytelen. Így megelégszem az ideológiai egyetértéssel és egy elfogadható kinézettel. Előbbi sokkal, sokkal fontosabb.

2016. szept. 1. 09:40
 45/46 anonim ***** válasza:

Én megértelek.

Ha csak látok egy képet egy átlagos férfiről, lehet, hogy ellapozok. De ha már ismerem, ha már érzéseim vannak irányába - ahogy az előző írja, megegyező világnézet, humor - akkor lehet, hogy ugyanaz az átlagos külső sokkal szebbnek tűnik, mert megnevettet. És már egy pozitív érzést csatolok hozzá.

2016. szept. 2. 01:21
 46/46 anonim ***** válasza:

"Ha csak látok egy képet egy átlagos férfiről, lehet, hogy ellapozok. De ha már ismerem, ha már érzéseim vannak irányába - ahogy az előző írja, megegyező világnézet, humor - akkor lehet, hogy ugyanaz az átlagos külső sokkal szebbnek tűnik, mert megnevettet. És már egy pozitív érzést csatolok hozzá."

Ehhez kéne minimális önismeret meg értelem, hogy fel tudd mérni, hogy ok, ez a pasi nem teljesen a zsánerem, de attól még látok rá esélyt, hogy ha jó fej, akkor akár bele is tudnék szeretni.

És ennek mentén esélyt adni neki, hogy kiderülhessen, hogy tényleg jó fej-e.

Tehát amit ide leírtál, az pont azt mutatja, hogy a nőkkel nehéz ismerkedni, nem pedig fordítva...

2016. szept. 2. 08:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!