Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet ma fiatal, normális férfiakkal ismerkedni?
Persze bárhol lehet ismerkedni, de nem túl sűrűn fordul elő, hogy az utcán, épp mikor megyek valahova, séta közben valaki idegen majd leáll velem beszélgetni, ismerkedni. Az esetek többségében ez is akkor fordul elő, ha az illető nincs józan állapotban vagy józan, csak egy barom, aki a lányok után ordít minden hülyeséget, aminek értelme nulla.
Hogy mi a normális? Túl sok elvárásom szerintem nincs, csak ne legyen egy vadbarom, lehessen vele beszélgetni, ne mindig csak a szexen járjon az esze. Nem árt, ha intelligens.
Elfoglalt vagyok, leginkább mert sokat tanulok és későn érek haza, itthon is vannak teendők és dolgozom, bár kötetlen munkaidőben.
neked találták ki a netes ismerkedést, nem kell taliznod se vele, egy jó ideig beszélsz vele neten, majd ha már úgy érzed, h ő neked a nyerő, akkor talizol is vele. :) Ne öljetek meg fiúk ez miatt, h nem kell találkozni. :DDD
26F (ha nem baj, h idősebb vagyok, akkor írjál nyugodtan :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!