Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehetne rendes férfiakkal ismerkedni? 25n
Bulizni nem igazán szeretek. Olykor-olykor jöhet, de nem az én műfajom. Arról nem is beszélve, hogy lassan 12 éveseket is beengednek bármilyen szórakozóhelyre... Tiszta dedó.
Mostanság csak a nálam fiatalabbak akadnának horogra. Még 15 éves is, amitől konkrétan a víz kivert. Részben, mert fiatalabbnak nézek ki a koromnál pár évvel. Velük viszont kétszer is megjártam (20 évesekkel), hiába volt kölcsönös a tetszés, így többé nincs kedvem újra ebbe a hibába beleesni. A felesleges köröket sincs kedvem futni, csak szeretnék végre egy rendes, megbízható srácot, társat. Nem olyat, aki boldog-boldogtalanra ráírkál, mert kivan éhezve szexre, szeretetre, úgy mindenre. Ezt azért említem csak meg, mert itt is akad jópár ilyen pasi. Ezt a típust nem kedvelem. De szerintem a normális férfiak sem szeretik a ragadós nőket.
Néha már tele a tököm, pedig nincs is...
Gondolom dolgozol, vagy tanulsz még? A közegtől is függ. Ha meló, nyilván nem akarsz munkatársakkal. Ha suli, ott viszont simán lehetne egyetemem, főiskolán szakesteken, jegesesteken, szakos buliban. Ha kiesik ez, akkor sorry.
Figyelj, ha van valami érdeklődési köröd, ami által eljárhatnál szakkörre, vagy edzésre, klubba, meg kéne ragadni.
Az a gond, hogy sokan konkrét címkékkel kezdenének el ismerkedni. Felcímkézed az embert, hogy ez biztos ilyen, az olyan, konkrét előítéletekkel vágnak bele, és megölik ez által a lehetőségeket. Nem kell így rágörcsölni erre a "legyen ilyen, mert csak akkor vonzódom hozzá" dologra. Szerintem az gáz, ha folyton mindenkinél bepróbálkozik, mert tényleg minden mindegy elvet követhez, de miért baj, ha olykor próbálkozik valaki? Jól írta itt a másik srác is, nyilván szeretetéhes az a valaki. Lehet, hogy csak az kellene neki, hogy valaki felnézzen rá, szeresse, törődjön vele. Nincs kőbe vésve egy embernek a viselkedése sem... Elmondom neked, hgy én szeretem a ragadós nőket, mármint, ha járunk, akkor igánylem, hogy keressen naponta, akár többször is. Mivel én is keresem ilyenkor naponta, akár többször is. Szóval nem minden normális nem szereti a ragadós nőket.
Olyan a kérdés, mintha csak rólam szólna. De el kell keserítselek: A felesleges köröket lehet, h unod, de bizony futni kell! :(
Nekem is elegem van a farkukat küldözgető, mindenféle ajánlatot tevő, feljössz hozzám kicsikém pasikból, meg a huszonéves "kistinikből" is, mikor még a negyvenes pasiknak is csak a szexre kellek.
A kislányos kinézet is beletrafált sajnos. :(
És igen. A táncos helyekre a mindenféle kiskamaszokat is beengedik már, nem is tudom hová lehetne menni a "felnőtt lakosságnak" ahol értelmesen lehet szórakozni. Nyilván Te sem akarsz kocsmákba járni...
Légy üdvözölve a klubban! Hasznos tanácsot nem tudok adni, csak annyit, hogy ne add fel! :)
Egy olyan dolgot keresel,ami nincs.:/
Látom valaki nem érti mi a különbséget a ragadós és a ragaszkodó között.
Ragadó: Azok az emberek, akik bújnak, másznak mindenkire, túl közvetlenek, lerí róluk, hogy mindegy ki, csak legyen végre valakijük. Ezekből lesznek a kapcsolatfüggők.
Az, hogy párkapcsolatom belül sok időt, energiát fektetünk a kapcsolatba, foglalkozunk a másikkal lehetőleg teljes odaadással, az más tészta. Az ragaszkodás, nem ragadás. Ragaszkodás a párunkhoz.
Legalábbis nálam így van, fogalmi téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!