Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehetne rendes férfiakkal ismerkedni? 25n
Bulizni nem igazán szeretek. Olykor-olykor jöhet, de nem az én műfajom. Arról nem is beszélve, hogy lassan 12 éveseket is beengednek bármilyen szórakozóhelyre... Tiszta dedó.
Mostanság csak a nálam fiatalabbak akadnának horogra. Még 15 éves is, amitől konkrétan a víz kivert. Részben, mert fiatalabbnak nézek ki a koromnál pár évvel. Velük viszont kétszer is megjártam (20 évesekkel), hiába volt kölcsönös a tetszés, így többé nincs kedvem újra ebbe a hibába beleesni. A felesleges köröket sincs kedvem futni, csak szeretnék végre egy rendes, megbízható srácot, társat. Nem olyat, aki boldog-boldogtalanra ráírkál, mert kivan éhezve szexre, szeretetre, úgy mindenre. Ezt azért említem csak meg, mert itt is akad jópár ilyen pasi. Ezt a típust nem kedvelem. De szerintem a normális férfiak sem szeretik a ragadós nőket.
Néha már tele a tököm, pedig nincs is...
Nézd, az előttem sokkal szólónak igaza van abban, hogy a címkék nem mindig működnek. Művészeti egyetemre járok, előtte a komolyzenét űztem elég magas szinten és meg voltam győződve anno még az egyetem előtt, hogy csak azért nem találok egy hozzám illő férfit, mert a) túl magas vagyok b) kicsi a város, ahol élek, kipróbáltam már minden ismerkedési lehetőséget ott, bulizni én sem szeretek, koncertre nem ismerkedni járok, na de majd elkerülök a naaagyvárosba és akkor aztán Kánaán. Mert az egyetemen mindenki olyan lesz, mint én, és majd megtalálom művészlelkű, kultúramániás, zeneszerető másik felem, akivel kéz a kézben értekezünk a kortárs magyar festészetről. Blablabla.
Hát, nem így lett. Felkerültem Pestre, és persze kinyílt a világ, de ott nem találtam senkit, ahol gondoltam, hogy fogok.. Közben egy ideig több online ismerkedő oldalon is fent voltam, de azt is kezdtem unni, a sok kevésbé sikeres randit és a jópár tolakodó, perverz, pénzt ajánló férfit. Így próbáltam nyitott szemmel járni, és végül egy szép napon egy rövid üzenet (egy mosoly) fogadott az utolsó társkeresőn, ahonnan még nem töröltem magam ekkorra. Ezt beszélgetés, majd repüléssel egybekötött találkozás követte (Európa másik felére), és tart, 2,5 éve. Én megtaláltam Őt. Jobbat kívánni sem tudnék és nem is akarok. A legnagyobb csoda az életemben. És tudod mit? Nem festő vagy zongoraművész, hanem profi sportoló. De mindenre nyitott, mindenről lehet vele beszélgetni, érdekli a művészet, a kultúra és remekül kiegészítjük egymást. Számomra pedig az elejétől kifejezetten izgalmas volt, hogy valami olyan dologgal foglalkozik, ami tőlem távol áll.
Szóval kedves Kérdező, amit tanácsolni tudok, az a többcsatornás keresés és a nyitottság. Próbálkozz mindenfelé, ahogy mások is írják, járj el olyan helyekre és keress olyan embereket, akik az érdeklődésedhez közel állnak, de ne zárj be olyanok előtt sem, akik elsőre teljesen másmilyennek, különbözőnek tűnnek. Neked sem létezik A Hely, ahová össze vannak zsúfolva a potenciális jelöltek, és csak ki kell válogatni.. Ne értsd félre, de ha Te huszas éveik vége felé járó férfiakat keresel, akiknek komoly a szándékuk, szerintem igenis "ragadósak" lesznek azért, hogy komolyan vedd őket és az érdeklődésüket és pont hogy ne hidd, hogy csak meg akarnak dugni. Nekem mindig imponált, ha egy férfi érdeklődő, megkérdezte, hogy telik a napom, stb. 23/N
Ui.: Vannak normális nők, csak ők a normális férfiakat keresik, vagy épp velük vannak. Hihetetlen, mennyi itt az utálat és a keserűség..
13-as! Pont Te is a ragadós pasikat feszegeted, holott nem ragaszkodó kell. a kettő között óriási a különbség! A ragadósnak akárki jó, a ragaszkodónak meg az a nő, akit végre megtalált és megfelel az általa állított értékrendnek.
Volt már ragadóssal dolgom, akinek minden mindegy volt, hónapokig tartott a dolog, de mikor igazán szükségem volt rá, nem volt mellettem. Azt mondta, "mert nem érdekelsz". az érdekelte, h legyen meg a szex, legyen elmosogatva és hasonlók. Mindegy, hogy ki, csak legyen. Ezt bárkitől megkaphatja pénzért is.
A ragaszkodó ilyet nem tesz. Az támogat, mert neki Te vagy a fontos! Ragaszkodik Hozzád. Hozzád és senki máshoz.
A többivel amit írtál viszont mélységesen egyet tudok érteni! :)
Egyik tippem az a baráti köröd és azok barátai.
Nincs külön olyan hely ahol ilyen meg olyan férfiak vannak.
Pontosan hogy érted azt, hogy nincs kedved felesleges köröket futni?
Egyébként elárulom, alapvetően mindenki olyan emberre vágyik mint amilyenre te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!