Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék férfiakkal ismerkedni ha nem járok el itthonról? Üljek be kávézókba egyedül hátha leszólít valaki?
"Azt tudom tanácsolni, hogy járj el több helyre, ahol embereket lehet megismerni."
Ezekre a helyekre én is kíváncsi lennék.
Nekem, mivel én sem járok olyan helyekre, ahol leszólítanának férfiak, marad a net. Nem kép, hanem beszélgetés, levelezés alapján szoktam dönteni, és nem keseredek el akkor sem, ha öt randiból egy sem sikerül.
Ez nem olyan egyszerű, mint ahogy az utolsó válaszoló írja. Inkább egy ördögi kör. Ha nem megyek sehová, nem lesz senkim, ha nincs senkim, nem szívesen megyek sehová. A róka beleharapott a saját farkába.
Egyébként nagyon sok minden érdekel. Például a hobbim. Sajnos, nagyon nőcis dolog, kizárt, hogy közben férfiakkal ismerkedjek. Sokat járok kirándulni. Barátokkal. Egyedül nyilván nem indulnék neki az erdőnek, hogy hátha szembe jön velem álmai hercege, szintén magányosan. Járok kiállításokra, egyedül. Egyedül szoktam hazajönni is. Koncertre vagy ismerőssel megyek, vagy sehogy. Moziba, színházba nem járok egyedül, magányosan itthon is tudok filmet nézni Ha társasággal megyek, esélytelen az ismerkedés. Egyébként sem hiszem, hogy ezek a legjobb helyek ismerkedésre, a magányos férfiak nem járna tömegesen színházba.
Most dobtam ki a 2015 évi bakancslistámat. Nosztalgiavonatozás, aeropark, oldtimer kiállítás, csillagnézés volt rajta.
Nem tudok úgy gondolni magamra, mint akit semmi nem érdekel, aki sehová nem jár el. Mennék én szívesen, ha volna kivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!