Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen sikerekkel indul egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen sikerekkel indul egy alacsony vékony csúnya férfi az ismerkedés terén ha jó a személyisége és pozitívan áll a dolgokhoz, nem sír?

Figyelt kérdés
2016. aug. 31. 15:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Társkeresőt inkább ne erőltesd, vagy ha erőlteted, ne várd, hogy visszaírnak. (Ha igen, akkor viszont nem vagy csúnya)
2016. aug. 31. 16:13
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

Nekem már nem kéne alacsony férfi, mert 99%-uk totál önbizalomhiényos amúgy - hiába mutatja magát magabiztosnak.

3 komoly kapcsolatom volt nálam 4-5 centivel alacsonyabb férfival, és egy idő után az összeset zavarta, hogy magasabb vagyok náluk, végül szakítottak, mondván, "ne vegyem magamra, de túl magas vagyok" (169 cm-sen). Na, az utolsó után megfogadtam, hogy bármennyire helyes, jópofa is a jelölt, a minimum 171-2 cm, de inkább felette.

2016. aug. 31. 17:29
 13/15 anonim ***** válasza:
68%

Ha gazdag, akkor 90% esélye van legalább.

Ha nem gazdag, akkor valahol 0 és mínusz végtelen között.

Hát, te akartad tudni.

2016. aug. 31. 19:29
 14/15 anonim ***** válasza:
2016. szept. 1. 13:45
 15/15 anonim ***** válasza:

12-es vagyok, miért lettem lepontozva? Mert elegem van, hogy én vagyok a hibás, amiért az alacsonyabb komoly kapcsolataim végül ilyen bromság miatt szakítottak velem?!

Nekem semmi bajom nem volt az alacsonyabb srácokkal (egy pillanatig nem problémáztam náluk ezen), de mikor már 3x-ra kaptam meg, hogy baj nekik, hogy magasabb vagyok, és bocs, de "nem igazán vagy nőies"... hát, anyád.

2016. szept. 2. 07:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!