Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 30-hoz közeledek és nem találok hozzámvaló lányt, aki érettebb fejjel gondolkodik. Milyen lehetőségeim vannak?
Sokáig nem találtam magamnak olyan lányt amilyet szerettem volna. A sláger helyeken, mint pl: diszkó, vagy fesztiválok, csak bulizós csajok vannak, én viszont már kinőttem ezt a korszakomat. Fogalmam sincs mitévő legyek és merre keresgéljek hogy célja érjek egy életre.
Ti mit tennétek a helyemben?
29/f
Mondjuk társ keresőzz.
Sok olyan nő van, aki szeretne normális pasit, de nem talál.
Én ugyan így voltam a pasikkal. A korosztályom zöme vagy züllödt drogos és alkoholista volt, a többi része pedig savanyú, begyöpösödött. Az arany középutat sehol sem találtam. Egyetemen sem nagyon voltak olyan barátaim, akik nem itták egy héten legalább 1x matt részegre magukat. Szóval nekem maradt a park, a víz közeli kilátó, a könyvtár, az egyetemi kávézó ahol többnyire a tanáraimmal futottam csak össze...
Egyetem után sem változott a helyzet. Nem azt mondom hogy itthon ülök, mert én is eljárok bulizni 1 hónapban 1x vagy 2x, de nem viszem túlzásba. Párt akkor találtam, mikor kerestem egy új hobbit és utána workshopokra jártunk. Ő utána külföldre költözött. Azóta vannak srácok akik elég érdekes személyiségek, de valahogy eddig nem alakult ki kapcsolat. Szóval mindenképp járj el otthonról, keress új hobbit, elfoglaltságot. Előbb utóbb az utadba sodorja az élet azt a lányt, aki hozzád való! :)
1. hol? Én már nem hiszek ebben az ócska dumában, nem kergetem illusztrációkba magam, olyan dolgokba amik nem is léteznek.
Szerintem 2 dolog van amit lehet tenni. Beletörődsz, s veszel kutyát, melette k.zol,
vagy lealjasodsz, megszeged a szabályokat, rossz dolgokat csinálsz, végül is magad ura vagy, nem szólhat bele senki. vagy pont emiatt vesznek észre mert köztudott hogy a nők szeretik az "izgalmas bunkó senki férfiakat.
Hacsak nem vagy extra jóképű vagy extra gazdag, nagyon korlátozottak a lehetőségeid, azt kell mondjam. Ennyi idősen a normális csajok 99%-a már elköteleződött, vagy férjnél is van, aki meg egyedül maradt, annak biztosan megvan a nagyon jó oka (prasnya, leszbikus, az egekben vannak az elvárásai stb.)
Jelen esetben a következő lehetőségeid vannak:
- Maradsz szingli, és kitöltöd valami hasznossal az idődet
- Prostihoz mész
- Külföldi nőkkel próbálsz szerencsét
- Társkereső (nagyon nem javaslom, teljesen hatástalan és értelmetlen)
sajnos nehéz társat találni! :(
szerencse kérdése az egész!
sok ismerősömnek sikerült társat találni,sokféle helyeken
munkahelyen,iskolában,neten-társkeresőkön,chaten,chat.hun!,ismeretelen.hun
fórumokon,különböző oldalakon!
Mindenhez szerencse kell!
hasonló-hasonlónak örül,
de vannak olyanok akik kiegészítik egymást nem hasonlóak,és mégis boldog párt alkotnak!
Valahol lennie kell társadnak,sok helyen ismerkedjél,és esetleg Rád találhat a szerencse,sok szerencsét kívánok neked! 30N
Ahogy #2 mondja, nem társkeresős helyeken, mert az elég álszent, őszintétlen selejt világ.
Olyan klub, netes csoport, ami olyanról van szó, ami téged érdekel, és ahol mindenki kb olyan, amilyen - és ne "keress" - csak figyelj!
Először is köszönöm a sok választ.
Nos, rengeteg társkereső oldalra regisztráltam de kb annyit ért mintha nem is regisztráltam volna. Azoknak adok igazat akik szerint nem itt kell próbálkozni.
Lealjasondi, hogy bunkó legyek és emiatt vegyen észre valaki, nem fogok. Inkább életem végéig egyedül maradok. Vannak elveim.
Nem vagyok extra jóképű, és kőgazdag. Igaz, nincsenek anyagi problémáim sem.
A prosti nem old meg semmit, mert nem futókapcsolatot keresek.
De mégis, szerntetek hová kellene eljárnom? Menjek könyvtárba? Vagy hová? Már semmi ötletem nincs.
Hobbi, érdeklődési köröd csak van?
Olyasmi helyeket keress élőben meg neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!