Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jön a nyár és fingom sincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jön a nyár és fingom sincs kikkel töltsem, mivel egy ismeretlennel nehéz v lehetetlen lenne és olyannal aki hosszabb távra gondolkodik, tehát nyáron túlra olyat most nem tudok?

Figyelt kérdés
Olyat keresek aki nem a pénztárcát látja bennem,hanem egy személyiséget akit megakarna mélyebben ismerni és akár nyár után is ősszel,télen is együtt maradna vele. Csak az a kérdés hol találok ilyet?

#lbrk12ril12lrf
2016. máj. 30. 14:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Most barátnőt keresel nem? Vagy haverokat, akikkel a nyarad tölthetnéd? Nem haragudj, nem egyértelmű :)
2016. máj. 30. 15:00
 2/8 anonim ***** válasza:

Barátnőt akarsz vagy haverokat?

Mi ez a kérdés?

Nem tudok címet adni hol találsz ilyet. Ha azzal kezded, hogy ne a pénztárcát lássa benned akkor már kapásból levágják hogy pénzes vagy és eljátszák a szerény kislányt, aki a személyiségedért szeret.

Én sem tudom még hogy töltsem a nyarat és kikkel. Legrosszabb esetben is egyedül megpróbálnék pár helyre elmenni, ha nem találok társaságot

2016. máj. 30. 15:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Haverok nem opció?
2016. máj. 30. 15:19
 4/8 anonim ***** válasza:
Ebben a helyzetben vagyok én is. Egyedul fogok nyaralni menni.
2016. máj. 30. 15:45
 5/8 anonim ***** válasza:
MarokMarcsi
2016. máj. 30. 16:21
 6/8 anonim ***** válasza:
"Keress kérdéseket hasonló témában: lbrk12ril12lrf"
2016. máj. 30. 17:24
 7/8 anonim ***** válasza:

Most mi a kérdés? :)

Ismerkedj és majd alakulnak magától a dolgok. Akivel ismerkedsz és kölcsönösen szimpatizáltok egymással azzal lehet közös programokat tervezni.

Amúgy ezzel én is így vagyok. Barátnőkkel iszonyú nehéz programot szervezni, mindegyik otthonülő típus, amelyik meg nem annak van barátja/vőlegénye...

2016. máj. 30. 18:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Én egyedül is megyek ide-oda, ha valami érdekel, szóval nem muszáj ám máshoz csapódni meg másokra várni.
2016. máj. 30. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!