Honnan lehet azt tudni, hogy a következő nyár még ennél is elviselhetetlenebb lesz?
Sehonnan. A meteorológusok is csak néhány napra előre tudnak prognózist adni, egy évre előre senki nem tud.
Az időjárást számítógéppel számítják, matematikai modell alapján. Egy évre előre viszont túl sok a bizonytalan tényező ahhoz, hogy számítani lehessen.
Pedro
Befognád te a szád kedves második, és neked se lenne nagyobb gondod az életedben, ha egy rosszul szigetelt házban kellene naponta hosszú órákat eltöltened, amikor kint "csupán" 38-40 fok van, bent 45!
A telet (értsd: hidegedet) könnyű elviselni, a forróságot nehezen bírja a szervezet.
Első: valaki írta itt a gyakorin, hogy a következő nyár sokkal rosszabb lesz, mint a mostani - ezért kérdem, hogy ő honnan tudja.
"ha egy rosszul szigetelt házban kellene naponta hosszú órákat eltöltened, amikor kint "csupán" 38-40 fok van, bent 45"
Lassan egy havi internet előfizetés áráért lehet kapni puha falú medencét, és lehet menni pancsolni a napra. Így már nem is olyan elviselhetetlen :)
Én tűző napon bringáztam néha 40-50km-t egy nap, és egyáltalán nem éreztem elviselhetetlennek.
Nem kéne ennyit hisztizni, mindig is voltak meleg nyarak - mediterrán országban, sőt, sivatagban aztán van tényleg elviselhetetlen meleg.
A kérdésre válaszolva: sehonnan. Előre lehetetlen megmondani. Körülbelül saccolni lehet, elmúlt évek statisztikái alapján, de az napi/heti lebontásban semmit sem ér.
Hát jól bírjátok, nem mondom! Ebben a dolgoban cserélnék veletek. :)
Én is úgy gondolom, hogy nem lehet megjósolni, csak itt azt írta valaki, hogy a köv. még rosszabb lesz - nem tudom honnan szedte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!