Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Kezdenétek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Kezdenétek olyan fiúval (30 körüli). Aki mellékesen mezőgazdasággi tevékenységben is gondolkodik? Tudnátok partnerek lenni ebben?

Figyelt kérdés
Önmagukkal és külsejükkel békében lévő lànyok vàlaszai érdekelnek. Màsképp nem találok párt lànyok véleménye nem mérvadó.

#szerelem #csalàdigazdasàg
2016. jún. 24. 13:54
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
50%

Nekem bejön.

Ha apám nem lenne egy "sz@rokbele" alkesz, már ebből élnék.

Mondjuk engem az állattartás, hús és tejfeldolgozás érdekel.

Na mindegy. Majd ha válok és öröklök, meglesz.

25N

2016. jún. 24. 14:03
 2/19 anonim ***** válasza:

FKGP naggyűlést ajánlom (sajnos ott is max párszáz ember gyűlik össze, többségük idős)

Unokadezsvír olyan mint Te, vele összejöhetsz. Kicsit parasztbácsi és parasztnéni lesztek majd: [link]

2016. jún. 24. 14:03
 3/19 anonim ***** válasza:

Nem kezdenék, mert abszolút nem így képzelem el az életem. Tisztelem és becsülöm, aki a mezőgazdaságból akar élni, hiszen ha ő nem tenné, nekem nem lenne mit ennem, de engem hidegen hagy a gazdálkodás és minden más, ami hozzá kapcsolódik.

Olyan párt kell keresned, aki szeret földet gondozni, gyümölcsöt szedni, állatot gondozni, esetleg árulni a terményeket és még lehetne sorolni.

2016. jún. 24. 14:05
 4/19 anonim ***** válasza:

Ilyen nő manapság nincs, még falun se. A parasztok többsége idős vagy legalábbis középkorú.

2016. jún. 24. 14:07
 5/19 anonim ***** válasza:
Evekig dolgoztam a mezogazdasagban szoval en szeretem csinalni. Bar nekem a 30+ eletkor mar sok lenne.
2016. jún. 24. 14:15
 6/19 anonim ***** válasza:
Úgy látom rosszul áll a szénánk a kérdezővel. Mondjuk én önfenntartásban gondolkodom, nem profittermelésben. Abban meg nem kell beleszakadni.
2016. jún. 24. 14:21
 7/19 anonim ***** válasza:
*megszakadni akart lenni, bocsánat :)
2016. jún. 24. 14:22
 8/19 anonim ***** válasza:
Igen,tudnék együtt lenni,engem is érdekel a dolog a sulim is hasonló irányú és a hobbim is.
2016. jún. 24. 14:23
 9/19 anonim ***** válasza:
Én nem tudnék, ez nagyon nem az én világom. Egy kis veteményes a kertben, konyhakert teljesen rendben lenne, ha lenne segítségem, nekem is lenne, de több nem.
2016. jún. 24. 14:27
 10/19 A kérdező kommentje:
Remélem vissza néztek ide szàmokat nem tudok irni de. 1es Hozzà mentél valakihez aki ebben gàtol?? Sajnos alkoholizmus mezőgazdasàg egyik veszélye. Nem kimondottan ebből akarok meggazdagodni. De mondjuk a gyerek làbàn eggyel jobb minőségü cipő lehet. Vagy a kettőnk keresetéből megengedhetőtöl egy fokkal magasabb életszìnvonalon élhetünk.
2016. jún. 24. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!