Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Kezdenétek olyan fiúval (30 körüli). Aki mellékesen mezőgazdasággi tevékenységben is gondolkodik? Tudnátok partnerek lenni ebben?
Nekem bejön.
Ha apám nem lenne egy "sz@rokbele" alkesz, már ebből élnék.
Mondjuk engem az állattartás, hús és tejfeldolgozás érdekel.
Na mindegy. Majd ha válok és öröklök, meglesz.
25N
FKGP naggyűlést ajánlom (sajnos ott is max párszáz ember gyűlik össze, többségük idős)
Unokadezsvír olyan mint Te, vele összejöhetsz. Kicsit parasztbácsi és parasztnéni lesztek majd: [link]
Nem kezdenék, mert abszolút nem így képzelem el az életem. Tisztelem és becsülöm, aki a mezőgazdaságból akar élni, hiszen ha ő nem tenné, nekem nem lenne mit ennem, de engem hidegen hagy a gazdálkodás és minden más, ami hozzá kapcsolódik.
Olyan párt kell keresned, aki szeret földet gondozni, gyümölcsöt szedni, állatot gondozni, esetleg árulni a terményeket és még lehetne sorolni.
Ilyen nő manapság nincs, még falun se. A parasztok többsége idős vagy legalábbis középkorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!