Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Kezdenétek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Kezdenétek olyan fiúval (30 körüli). Aki mellékesen mezőgazdasággi tevékenységben is gondolkodik? Tudnátok partnerek lenni ebben?

Figyelt kérdés
Önmagukkal és külsejükkel békében lévő lànyok vàlaszai érdekelnek. Màsképp nem találok párt lànyok véleménye nem mérvadó.

#szerelem #csalàdigazdasàg
2016. jún. 24. 13:54
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
#4es. Tegnap 4en hordtunk keresztapàmnak bàlàt a Mtz 80at leszàmìtva 22-33 közt volt az àtlagéletkor kimaradt 1-2 generàció de akinek a nagyapja földet művelt az apja faluról jàrt be a gyàrba azok a fiatalok most rà rà ülnek a traktorra.
2016. jún. 24. 14:37
 12/19 anonim ***** válasza:

Én nő létemre gondolkodok föld vásárláson :)

25

2016. jún. 24. 15:07
 13/19 anonim ***** válasza:

Yeeeehaaaaaaaaa bojz'! Whattaya' doin' an o' fa'? [link]

2016. jún. 24. 15:14
 14/19 anonim ***** válasza:
2016. jún. 24. 15:16
 15/19 Sunshinedoll ***** válasza:
Nincs semmi baj a mezőgazdasággal :D
2016. jún. 24. 15:36
 16/19 anonim ***** válasza:
Igen,mar van parom igaz nem ebben tevekenykedunk,de ki tudja mit hoz meg az elet.Lehet csak nehany allat egy kis fold onfentartas celjabol es mellette azert lenne allasunk is pl.
2016. jún. 24. 15:55
 17/19 anonim ***** válasza:

1. vagyok.

Fejben jól hangzott neki, de az első vízhólyagnál kiakadt. A vágás meg remálom.

Hiszti a köbön.

2016. jún. 24. 16:54
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem zavarna, ha a párom a mezőgazdaságban dolgozna. A nagyszüleim ks gazdálkodtak. Mostanra még a földek egy részét apukám műveli. Szóval nekem ez nem újdonság. Illetve van egy srác ismerősöm, aki a saját gazdaságukban dolgozik. Ő mindig azt mondja, hogy rengeteg a dolga, ami igaz is és meg is értem. Csak azért arra gondolni kell, hogy ha a párom lenne egy ilyen munkával rendelkező férfi, akkor valamennyi időt velem is töltsön. Én egyetemen tanulok. Nem úgy képzelem el a jövőmet, hogy a mezőgazdaságban dolgozzak. Falusi vagyok, konyhakertünk most is van. Ez nem jelent számomra problémát, de ennél sokkal többet nem nagyon vállalnék be, ha van saját munkám, ami a leendő végzettségemnek megfelelő. Viszont, ahogy feljebb mondtam, egyátalán nem zavarna, ha a párom mezőgazdasági tevékenységben gondolkodik. Támogatnám, az biztos. :-)

21/L

2016. jún. 24. 17:38
 19/19 anonim ***** válasza:

Nagyon nem értek a mezőgazdasághoz, de falun nőttem fel. MEg tanyán is. Nem szeretem a beton dzsungelt. Semmi kivetni valót nem találnék abban, ha a párom ilyesmivel akarna foglalkozni.

27N

2016. aug. 28. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!