Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Kezdenétek olyan fiúval (30 körüli). Aki mellékesen mezőgazdasággi tevékenységben is gondolkodik? Tudnátok partnerek lenni ebben?
Én nő létemre gondolkodok föld vásárláson :)
25
1. vagyok.
Fejben jól hangzott neki, de az első vízhólyagnál kiakadt. A vágás meg remálom.
Hiszti a köbön.
Engem nem zavarna, ha a párom a mezőgazdaságban dolgozna. A nagyszüleim ks gazdálkodtak. Mostanra még a földek egy részét apukám műveli. Szóval nekem ez nem újdonság. Illetve van egy srác ismerősöm, aki a saját gazdaságukban dolgozik. Ő mindig azt mondja, hogy rengeteg a dolga, ami igaz is és meg is értem. Csak azért arra gondolni kell, hogy ha a párom lenne egy ilyen munkával rendelkező férfi, akkor valamennyi időt velem is töltsön. Én egyetemen tanulok. Nem úgy képzelem el a jövőmet, hogy a mezőgazdaságban dolgozzak. Falusi vagyok, konyhakertünk most is van. Ez nem jelent számomra problémát, de ennél sokkal többet nem nagyon vállalnék be, ha van saját munkám, ami a leendő végzettségemnek megfelelő. Viszont, ahogy feljebb mondtam, egyátalán nem zavarna, ha a párom mezőgazdasági tevékenységben gondolkodik. Támogatnám, az biztos. :-)
21/L
Nagyon nem értek a mezőgazdasághoz, de falun nőttem fel. MEg tanyán is. Nem szeretem a beton dzsungelt. Semmi kivetni valót nem találnék abban, ha a párom ilyesmivel akarna foglalkozni.
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!