Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha egy lány nem sminkeli magát, és nem rakja ki mindenét, akkor ő már szóba se jöhet nálatok?
Csak alkalmanként sminkelem magam, szeretek csinosan öltözködni, de nem lóg ki mindenem, annyi, hogy a hajam az festve van. A körmeimet ki szoktam festeni, de nincs műkörmöm. Azt veszem észre, hogy a pasik jobban megbámulják az ilyen szolis, műkörmös, agyon sminkelt barátnőimet, én meg mintha ott se lennék. Szóval, ha egy lány nem egy mű cicababa, az már szóba se jöhet a férfiaknál?
L/22
Privit nem kérek, nem ismerkedni szeretnék! Köszönöm.
Nem tudom hol laksz, de felénk nem ez a helyzet.
Én is csak különleges alkalmakra sminkelem ki magam(vagy ha kedvem van), mégis 1 éves párkapcsolatom van. :)
20/L
Dettó!
És igen, őket előbb / jobban megnézik! De be bánd.. !
A " magunkfajtát ,, érdekesebbnek találják, és jobban meg akarják ismerni! Nagyobb eséllyel találunk olyat, aki átlát a külsőségeken.. Stb .. ( Talán! ( ... ) Remélem! ;) :D
Egyik barátommal egy külföldi főváros főterén játszottunk "pontozósat". Órákig magyaráztam neki, hogy én nem tudom elfogadni ha egy lány sminkeli magát annyira, hogy én az észreveszem. Míg szerinte egy csomó jó 10/10 fullos bombacsajt is láthattunk, én alig tudtam egyet-kettőt mondani, aki tetszik és ne lett volna hányingertkeltően sminkelve és felöltözve.
Lehet mondani rám, hogy finnyás vagyok, de én a látható sminket nem tudom megemészteni, nevetséges és kiábrándító. Sajnálom lányok. 22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!