Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert mondjak azt a ferfiak, hogy jaj, neki nem kell baratnonek egy olyan lany, aki mindenet kiteszi, holott nem egy pasi ismerosom van, aki 9-10 honapja egy ilyen lannyal van, es buszke is ra? Akkor?
Figyelt kérdés
2016. júl. 2. 10:26
1/9 anonim válasza:
És te miért általánosítasz? Miért csak őket veszed észre? Akkor a jelek szerint sok más olyan ismerősöd is van, aki NEM ezekre a lányokra hajt, de nyomod az általánosító szöveget. Egyébként meg ne ezekre a lányokra legyél irigy, hogy ők fel tudják kelteni a férfiak érdeklődését, inkább tegyél te is valamit azért, hogy kitűnj a tömegből.
2/9 CptTomato válasza:
Akkor???
Akkor valószínüleg nem tudod felfogni hogy rossz társaságban vagy...én soha nem mondtam ilyet... pedig férfi vagyok.... most akkor hogy is van ez?
3/9 anonim válasza:
Most erre mondanék egy nagyon csúnya dolgot, de inkább megkíméllek vele :D
4/9 A kérdező kommentje:
En fel tudom kelteni a ferfiak erdeklodeset ugy is, hogy nem teszem ki a csocseimet. Egy lenge ruha, egy magassarku es onbizalom...
2016. júl. 2. 10:44
5/9 CptTomato válasza:
Akkor most tulajdonképpen mi a problémád?
Mi az ami motivált amikor ezt a kérdést írtad?
6/9 anonim válasza:
sosem vallanák be, inkább nekedugranak :D Ez a politikával is így van :D Engem szerencsére egyik sem érint mivel távol élek és a párom idevalósi, inkább jókat mosolygok :D
7/9 anonim válasza:
Azert mert a nok nem akarnak bunko ferfiakat de megis veluk vannak. Vannak idiotak akik nem ismerik be meg maguknak se a dolgokat, welcome to my world :)
8/9 PearlDiver válasza:
Egyszerű, azok mondtak ilyet, akik ilyen lányokkal vannak?
Ha igen, akkor vetítettek, vagy azóta meggondolták magukat.
Ha nem, akkor meg úgy néz ki, többféle különböző ízlés létezik.
Kérdező, ez legyen a legnagyobb problémád az életben!
9/9 anonim válasza:
Ja persze, mert a lenge ruhában nem látszik ám minden!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!