Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így soha nem lesz esélyem nála?
Figyelt kérdés
Van egy baráti társaság, egyik tagjával jóban vagyok, és múltkor elmentem velük bulizni és megtetszett az egyik srác abból a társaságból. Aztán volt még egy alkalom amikor ismét velük lógtam. De nem sokat beszéltünk, idegenek között nem mindig sikerül azonnal feloldódnom. Kérdés, hogy fel tudom-e még valahogy kelteni az érdeklődését, vagy inkább felejtsem el?2016. aug. 28. 18:07
1/6 anonim válasza:
És ő próbálkozott beszélni veled vagy nem? Mert ha próbált te meg nem beszélgettél vele, akkor ezt vehette elutasításnak vagy érdeklődés hiánynak és akkor azért rosszabb a helyzet, mert ha nem próbált meg veled beszélni, akkor még semmi sincs veszve
2/6 anonim válasza:
Egy próbát mindenképp megér a dolog. Mivel nem ismerem se őt, se téged, ezért csak általánosságokat tudnék írni.
Lehet először internetes formában kellene beszélgetnetek egy kicsit - kezdetnek megteszi (lehetőleg ne úgy, hogy "mizu" meg "mi a kedvenc zenéd", ezek nagyon erőtlen témák, számomra például). Ha szimpatikus akkor utalj rá, hogy szívesen találkoznál vele - ha merészebb vagy hívd el Te egy laza délutáni sétára. Abban még nincs semmi. (De ha minden jó, akkor ő fog Téged).
3/6 A kérdező kommentje:
Hát beszélgettem vele pár mondatot, de inkább a haverjaival volt elfoglalva. Meg be se jelölt Facebookon se...
2016. aug. 28. 18:52
4/6 anonim válasza:
Akkor ez bukta. Nem beszélt veled, facen sem keresett rád nem érdeklődik.
5/6 anonim válasza:
Jelöld be te, vagy ha legközelebb találkoztok, beszélgess vele többet!
6/6 anonim válasza:
Hààt akkor sztem sem keltetted fel az érdeklődését !Ne idegesísd magad miatta amit tehetsz hogy mosolyogsz râ meg pl flörtölsz vele ha ezek utàn sem akkor hagyd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!