Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csinálja ezt, szórakozik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt, szórakozik a fiú?

Figyelt kérdés

Üdv!

A problémám az lenne, hogy van egy fiú, akit az exemen keresztül ismertem meg. Messze lakik, eddig csak 2x találkoztunk társaságban, de azóta kb. folyamatosan csetelünk. Nekem tetszik, ő viszont elég távolságtartó. Nem igazán kezdeményez, de, ha pl. én megteszem, akkor lelkesen, jókedvűen beszélgetünk, flörtölget is. Néha úgy érzem, én is tetszem neki, néha viszont kb. mintha egy jéghegynek beszélnék; kb. mintha totálisan a terhére lennék (erre rákérdeztem, állítása szerint, nincs így.)

Eléggé kikészít lelkileg az, hogy egyik nap azt hiszem, "áttörést" értünk el, a másik nap meg kb "igen-nem-jó-oké" az összes szó, amit hozzám intéz. Ezekkel kb. "függést" okoz, másnap többnyire 10 percenként figyelem, fenn van-e.

Többször elhatároztam, hogy hagyom a fenébe a dolgot ( alapból nő vagyok, nem "illik" pasik után nekem futnom), de valami isteni érzéknél fogva, olyankor előjön a "jó" énje.

Azt megfigyeltem, hogy 1-1 nagyobb beszélgetés, vagy "flörtölős" este után pár napig ""kerül"".

Nem tudom mire vélni :D

2016. aug. 28. 01:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Rá is lehet kérdezni ám, hogy ez mi. Vagy direkt csinálja vagy egyszerűen elfoglalt olyankor és nem akar lekoptatni.
2016. aug. 28. 01:40
 2/6 A kérdező kommentje:

Most keríthetnék sok-sok indokot, miért nem tudom ezt megtenni de az igazság az, hogy félek tőle megkérdezni. :D

Ha rosszul értelmezem (?) a jeleit, akkor ez van, maximum magamban füstölgök, de, ha rákérdezek, az visszavonhatatlan.

- hogy fogunk azután beszélgetni?

2016. aug. 28. 01:45
 3/6 anonim ***** válasza:

Az érzelmeid kiszolgáltatottá tesznek vele kapcsolatban.

Nem állítom hogy direkt csinálja, hogy eresz-meg-húzd-meg.

De azért ha valakitől akarok valamit egy stabil pedálozás belefér.

Lehet ő sem tudja mit akar tőled.

Így biztos a sötétben tapogatózás. :-)

2016. aug. 28. 01:53
 4/6 anonim ***** válasza:
n emtom mit cisnál de jol cisnalja :D
2016. aug. 28. 01:56
 5/6 A kérdező kommentje:

Elég zárkózott ember vagyok én is, de "pedálozom" magamhoz képest elég rendesen :) Ennél jobban nem akarok-merek- és szerintem nem is tudok.

És igen, sajnos nagyon jól csinálja, amit csinál :) //Mekkora rács.szés, ha csak belemagyarázom, hogy érdeklem :D //

Rózsaszínködben lebegés van, ugyanakkor nekem ez elég kényelmetlen, még sosem kellett nekem megszerezni azt, aki érdekelt.

2016. aug. 28. 02:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát pedig vannak ilyen "férfiak".

Azt tanácsolom neked, hogy te is légy néha elérhetetlen neki. Ha ekkor írogat, légy szűkszavú és közönyös. Hátha összetavarodik.

Amúgy meg ha játszmázik, akkor jobb, ha érzelmileg elkezdesz leválni róla. Ez a közöny az első lépés, ez nehéz, de utána majd könnyebben megy a többi lépés.

2016. aug. 28. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!